"Putevi Srbije" spremni za povećan intenzitet saobraćaja tokom praznika

14.02.2024

10:17

0

Najbrži prolazak kroz naplatne stanice omogućava elektronska naplata putarine (ENP) koja značajno skraćuje vreme putovanja

"Putevi Srbije" spremni za povećan intenzitet saobraćaja tokom praznika
Copyright Tanjug/MGSI/Predrag Mitić

Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je danas da spremno dočekuje povećan intenzitet saobraćaja na državnim putevima, koji se očekuje zbog praznika, dana Državnosti Republike Srbije.

"Putevi Srbije" preduzimaju sve neophodne mere u cilju bržeg prolaska vozila, povećan je broj inkasanata na naplatnim stanicama i svi naplatni kanali su u funkciji bez minuta pauze, dodaje se u saopštenju.

Najbrži prolazak kroz naplatne stanice omogućava elektronska naplata putarine (ENP) koja značajno skraćuje vreme putovanja i omogućava vozilima prolazak bez zaustavljanja, a ujedno predstavlja i jeftiniji vid plaćanja putarine.

Detaljne informacije o stanju na državnim putevima Republike Srbije u realnom vremenu, možete naći na internet prezentaciji JP „Putevi Srbije“, i putem mobilne aplikacije JP "Putevi Srbije".

Pored toga, "Putevi Srbije" apeluju na sve učesnike u saobraćaju da ne kreću na put bez obavezne zimske opreme, posebno u brdovitim i planinskim predelima, poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, ne voze pod dejstvom alkohola, kako ne bi ugrozili svoj život i živote drugih.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike