Devojka mislila da je našla jeftin stan, pa doživela pakao zbog stanodavca! Nudio da joj "bane" po mraku pa joj rekao: "D.... ga, šabanko!"

27.12.2023

11:28

0

Autor: R.M.

Devojka se obratila agenciji preko koje je našla stan, ali oni nisu hteli da se mešaju

Devojka mislila da je našla jeftin stan, pa doživela pakao zbog stanodavca! Nudio da joj "bane" po mraku pa joj rekao: "D.... ga, šabanko!"
Copyright Twitter Printscreen Pixabay

Jedna devojka požalila se na društvenim mrežama na svog stanodavca ali i agenciju preko koje je uzela stan zbog lascivnih poruka koje joj je vlasnik stana.

Ona je našla stan na Karaburmi, potpisala ugovor i taman kada je mislila da je sve ok stanodavac joj je poslao nekoliko neprijatnih poruka zbog kojih je hitno izašla iz stana.

Devojka je objasnila da se uselila u stan u ulici Husinskih rudara i da je vlasnik pre nekoliko dana počeo da joj šalje neprimerene poruke. Ona se obratila agenciji preko koje je našla stan, ali oni nisu hteli da se mešaju.

- Iz stana sam se iselila istog dana, a stan se ponovo iznajmljuje preko iste agencije. Ovim putem bih želela da upozorim devojke da obrate pažnju i zaobiđu ovaj stan i agenciju koja ne reaguje na kršenje ugovora i uznemiravanje stanara od strane zakupodavca te nastavlja saradnju sa istim - napisala je devojka na mrežama. 

Ona je objavila i prepisku sa vlasnikom u kojoj joj se on prvo dogovara sa njom da "izbaci krevet" posle Svetog Nikole, da nekoliko dana kasnije poslao poruku "Mačko, moš me okreneš?" dodavši "da je jako zagotivio" i da ne bude "fulja", kao i da mu se sviđa.

Profimedia
Ilustracija

Devojka je odgovorila: "Da sam "fulja" ne bih živela u suterenu".

A onda je jedna uvredljiva poruka: "Du.... ga šabanko" kao i "savet" da "drži do sebe" i "ne petlja se sa lažnim mangupima koji kad je frka pale".

Stanodavac je napisao i "Ja volim takve devojke kao što si ti"... a onda je na kraju prepiske upitao "kad ti odgovara sutra po mraku da banem da izrešavam krevet?"

Nakon ovoga devojka se požalila agenciji preko koje je iznajmila stan, rekavši da je stanodavac prekršio član 6. ugovora, kao i da se iselila iz stana pre isteka roka. Devojka je tražila povrat depozita i da neko iz agencije odnese ključeve stanodavcu.

Oni su joj odgovorili da "agencija nije ovlašćena da u vlasnikovo ime preuzme ključ stana" i da ona mora da mu vrati ključ, ali i da depozit ostaje vlasniku jer izlazi iz stana pre isteka ugovora.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike