O ovome se priča već dve godine: Joviši ispunjena muzička želja tokom operacije! (VIDEO)

24.11.2023

07:20

0

Pre dve godine na mrežama je osvanuo snimak o kome je pričala cela Srbija

O ovome se priča već dve godine: Joviši ispunjena muzička želja tokom operacije! (VIDEO)
Copyright printscreen

Nastao je u Priboju u bolnici, a na njemu se vide lekari i medicinske sestre koje pevaju uz jedan narodni hit dok operišu pacijenta.

Tada je bilo oprečnih komentara, kako to nije normalno, kako ne priliči, ali, dve godine kasnije o snimku se i dalje priča, ponovo je postao aktuelan na mrežama, a i dalje, po nama, ništa na snimku nije sporno.

Prava pozadina ove priče je izuzetno pozitivna.

Joviša Adžić je imao rutinsku operaciju, a zbog mogućih srčanih problema lekari nisu mogli da mu daju anesteziju i onda su u dogovoru sa njim se odlučili za jednu alternativnu metodu suzbijanja treme i straha, a kako drugačije – već uz pesmu.

I tako je i bilo.

 

 

Sam Joviša se tada i oglasio, nakon uspešne operacije i oporavka.

- Mogu reći da sam bio malo uplašen zbog svega i pitali su me koju pesmu bih voleo da čujem, meni je prvo ta pala na pamet. Ta je prava za dušu i srce. Kako su krenuli prvi taktovi odmah sam zaboravio na strah, a kad su i oni krenuli da pevaju bilo mi je mnogo lakše. Sve najbolje i najlepše mogu samo da kažem o tim lekarima i medicinskom osoblju, bili su izuzetno ljubazni i posvećeni - izjavio je tada Joviša Adžić za RINU.

Operacija je prošla kako treba, a Joviša je za lekare imao reči hvale.

- Još nisam video da se tako dobro ekipa slaže. Svi za jednog i jedan za sve. Od te pozitivne energije koju su širili i meni je odmah bilo bolje - pričao je Joviša tada.

I zaista, evo i danas dve godine kasnije, možemo da kažemo da pozitivna energija zaista utiče dobro na ljude, tako da negativnim komentarima na mrežama ni danas nema mesta. Probajte sa pozitivom, videćete, mnogo je bolje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike