U Rusiji sam rođena, a u Srbiju sam zaljubljena: Mlada Ruskinja Aljona odgovorila na najteže pitanje! (VIDEO)

23.11.2023

11:35

0

Autor: R.M.

Rusija je moja domovina, volim je svim srcem ali iz ličnih razloga sam se preselila i sada sam svesno izabrala da živim u Srbiji, kaže tik-tokerka

U Rusiji sam rođena, a u Srbiju sam zaljubljena: Mlada Ruskinja Aljona odgovorila na najteže pitanje! (VIDEO)
Aljona - Copyright Printscreen tik-tok @elena.strankinja

Mlada Ruskinja Aljona (30) pre godinu dana preselila se u Srbiju i na svom tik-tok nalogu svakodnevno prikazuje zanimljivosti koje proživljava u Beogradu. Zanimljivo je da Aljona dobro zna i srpski, pa čak svojim pratiocima odgovara na našem jeziku.

Ipak, postoje neka pitanja koja joj se ne dopadaju a jedno, koje je maltene bilo neminovno, jeste da li joj se više sviđa u Rusiji ili Srbiji?

- Ljudi ne volim ovo pitanje. Ne razumem pitanje da li mogu da uporedim gde je bolje. Na primer zamislimo da sam imala vezu sa nekim momkom, raskinuli smo i sada pokušavam da formiram nov odnos sa nekim drugim. Ali nov odnos stalno upoređujem sa prethodnim? I šta će mi to dati? Da li će mi to pomoći u stvaranju novog odnosa i da li će vratiti stari odnos- ne! Nažalost to će samo ometati moj život i to je to - rekla je ona.

 

 

Aljona je objasnila da je rođena u Rusiji, da godinu dana živi u Srbiji i ne želi obezvređuje ni jednu državu. 

- Rusija je moja domovina, volim je svim srcem ali iz ličnih razloga sam se preselila i sada sam svesno izabrala da živim u Srbiji. Ja sam zaljubljena u nju, formiram novu vezu sa njom i poštujem ovu zemlju. Volim svoj život i uživaću u kojoj god se zemlji nađem. Dragi ljudi, molim vas nemojte da me pitate da uporedim ove dve zemlje - rekla je Aljona.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike