Smrtonosni Tik-Tok izazov stigao u Srbiju: Deca izleću biciklima pred automobile i to u kolonama! Vladimir iz Futoga zamalo zgazio dete

05.09.2023

15:43

0

Autor: R.M.

Vozač je naglo zakočio kako bi izbegao obaranje kolone biciklista, a onda su deca sa bicikala krenula da likuju

Smrtonosni Tik-Tok izazov stigao u Srbiju: Deca izleću biciklima pred automobile i to u kolonama! Vladimir iz Futoga zamalo zgazio dete
Ilustracija - Copyright 24sedam/Gojko Filipović

U navali Tik-Tok izazova koji su često opasni jedan takav stigao je i u Srbiju. Naime kako je na svom FB profilu objavio jedan vozač iz Futoga, on je zamalo pokosio decu koja su iznenada izletela pred njega na biciklima.

Vladimir Šušić napisao je kako je nekoliko srednjoškolaca na biciklima izletelo iz jedne uličice po noći i samo njegovom brzom reakcijom nije došlo do obaranja.

- Futog, sinoć...oko 21h...vozim auto i ulazim u Futog iz pravca Begeča... totalni mrak, ulična rasveta još neispravna (posledica oluje...setih se 1999.)... saobraćajna gužva kao i uvek, farovi zaslepljuju, autobus GSP staje na sred puta (nema obezbeđeno stajalište za prijem putnika)... Približavam se "pešačkom prelazu" od Poljoprivredne škole prema Domu učenika... iz uličice s leve strane IZLEĆE na glavni put grupa 30-tak biciklista, deca, mlađi srednjoškolci, bez i pogleda na saobraćaj, trkaju se prema ambulanti, totalno ludilo, moja neverica... naglo kočim, stiskam sirenu... oni slave, pobednički mašu rukama u mom pravcu... Jutros čujem... IZAZOV!?! - napisao je zgroženi Vladimir.

 

 

On je apelovao na Mesnu zajednicu Futog, Policijsku stanicu i čitavo društvo da se nešto preduzme povodom ovakvog ponašanja.

- Dokle će to trajati? Dok neko dete ne nastrada? Niko nista od nadležnih ne preduzima, a "izazov" traje od početka raspusta (ceo Futog priča o tome) Kad se, ne daj Boze, desi onda ce svi da pametuju o bezbednosti, o propustima, o koječemu...Futožani!!!! Probudite se, to su naša deca!!! I da...oni su samo deca...- napisao je Vladimir.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike