Dečak star 18 meseci iz Srbije podlegao povredama u bolnici u Italiji: Roditelji nemaju objašnjenje, policija ima dve verzije

12.09.2023

15:46

0

Autor: I.K.

Uprkos naporima lekara da mu spasu život, dečak je podlegao teškim povredama glave

Dečak star 18 meseci iz Srbije podlegao povredama u bolnici u Italiji: Roditelji nemaju objašnjenje, policija ima dve verzije
Copyright Profimedia

Dečak star 18 meseci, poreklom iz Srbije, preminuo je u bolnici u gradu Portogruaro (Venecija) u Italiji. Uprkos naporima lekara da mu spasu život, dečak je podlegao teškim povredama glave.

Roditelji su ga u teškom stanju doneli u bolnicu, ali nisu baš umeli da objasne kako su povrede nastale. Ispričali su da su ga našli na ulici teško povređenog, prenose italijanski mediji.

Prema jednoj verziji, dečak se izmigoljio iz dvorišta na ulicu sam, da niko od porodice to nije primetio, pa se pretpostavlja da ga je udario auto, koji je najverovatnije i pobegao sa lica mesta.  

Dečak je imao hematome na glavi i ozbiljne povrede. Budući da roditelji nisu imali uverljivo obajšnjenje kako je do povrede došlo, policija je preuzela da istraži slučaj.

Sumnja se i da je moguće po sredi zapostavljanje deteta, porodično nasilje, ili nesreća u kući, ali uzroke će utvrditi dalja istraga.

Majka je, navodno, ugledala dete krvavo i teško povređeno na ulici, te ga je kolima rođaka dovezla u bolnicu. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike