Grkinja nije dozvolila da beba spava u kolicima na plaži! Neprijatno iskustvo porodice iz Srbije razbesnelo javnost

28.07.2023

07:27

0

Beba spava u hotelu, ne ovde - navodno je rekla zaposlena na plaži

Grkinja nije dozvolila da beba spava u kolicima na plaži! Neprijatno iskustvo porodice iz Srbije razbesnelo javnost
Copyright Tanjug/ AP Photo/Yorgos Karahalis

Nedavno je jedna porodica iz Srbije doživela neprijatnost na plaži u Grčkoj kada ih je zaposlena upozorila da njihova beba ne može da spava u kolicima.

- Imamo veoma loše iskustvo sa Orange beacha. Rezervisali smo tri dana unapred, a oko osam ujutru došli sa malim detetom koje prepodne odspava u kolicima u hladu. Gospođa koja radi na plaži nam nije dozvolila da unesemo kolica, i na naše reči: "Ali dete nam obično oko 10 zaspi u kolicima", drsko je rekla: "Baby sleeps in hotel, not here" - požalio se čovek u grupi "Live from Greece".

Kaže i da su nakon toga kolica ostavili sa strane, sklopljena, daleko od ležaljki i plaže.

printscreen/Live from Greece
 

 

- Posle smo ih odneli u šumicu iza bara da dete odspava. Gospođa je došla i rekla da je šuma privatna i da dete ni tu ne može da spava, da se pokupimo i idemo u auto ili hotel i da nju nije briga. Imamo razumevanja za pravila na plažama, ali za drskost zaista ne - navodi se u ovoj objavi.

Potez ove gospođe sa plaže razbesneo je mnoge korisnike društvenih mreža, ali je bilo i onih koji nisu mogli da poveruju u to.

- Godinama letujem u Grčkoj, kunem se u njihovu gostoljubivost i velika srca, mislim da je posredi bio neki nesporazum - napisao je jedan korisnik.

- Prvi put čitam da neko brani da na plaži budu kolica za bebu. Toliko sam za 14 godina koliko letujem u Grčkoj videla beba u kolicima na plaži i nikada niko nije prišao da to brani, bilo da su barovi sa ležaljkama, bilo da je slobodni deo plaže u pitanju. Zanimljivo je kako to nikada ne bi uradili svojim sunarodnicima koji dolaze u velikim grupama na plažu - dodala je jedna korisnica.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike