"Ja sam, bre, platio ovo! Nemojte da me za*****te": Srpski turisti napravili haos u Tunisu: Žena udarala recepcionere, muškarac psovao

26.07.2023

09:51

0

Žena obilazi pult za recepciju i sa strane prilazi zaposlenima dok u rukama nosi posteljinu. Zatim je svom snagom, psujući na srpskom, udarila hotelijera jastukom i na njega bacila posteljinu

"Ja sam, bre, platio ovo! Nemojte da me za*****te": Srpski turisti napravili haos u Tunisu: Žena udarala recepcionere, muškarac psovao
Copyright Foto: Printscreen 192.rs

Na društvenim mrežama pojavio se snimak srpskih turista iz Tunisa kako uz niz pogrdnih reči i psovki čak i fizički nasrću na hotelijere.

I dok se ispod objave nižu komentari "sram ih bilo, brukaju nas", u jednom trenutku pojavilo se i objašnjenje situacije.

U gradu Susu, agencija "Wayout" je navodno prebukirala hotel, zbog čega su gosti ostavljeni u sobama bez klime, na 46 stepeni, sa buđavim zidovima.

"Dokle će više ova agencija raditi i svake godine sa njima bude neki problem", napisala je zabrinuta čitateljka, objavljeno je na Instagram stranicai 192.

Na snimku se vidi kako desetine turista viču i besno negoduju ispred recepcije neimenovanog hotela u Tunisu.

Dok zbunjeni recepcioneri pokušavaju nešto da im objasne, ljudi sve više besne dok na engleskom hoće da se sporazumeju i objasne problem. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

U jednom trenutku, jedna žena obilazi pult za recepciju i sa strane prilazi zaposlenima dok u rukama nosi posteljinu.

Zatim je svom snagom, psujući na srpskom udarila hotelijera jastukom i na njega bacila posteljinu.

Tad je prišla jedna strankinja, koja je Srpkinju odvukla od šokiranih zaposlenih.

Potom je incident napravio još jedan naš turista, koji je isprovociran vikao: "Ja sam ovo platio, nemojte da me za*****te", pa je i on počeo da baca stvari na recepcionere. Ubrzo je kod recepcije stiglo obezbeđenje, nakon čega se snimak prekida. 

"Gospođa će osetiti čari zatvora u Tunisu"

Po zakonu, objasnila je jedna turistička radnica, zabranjeno je fotografisati ili snimati recepcionere na radnom mestu.

- Gospođa koja udara nevinog coveka osetiće sve čari zatvora u Tunisu, nisu joj problem napravili recepcioneri nego srpska agencija - navodi se u objavi.

"Optužuješ kolege iz agencija da su krivi, a hotelijer nikada nije napravio overbooking? Iskustvo će ti pokazati da nije sve tako crno-belo u turizmu", pitao je jedan "kolega", kako se predstavio.

Do objavljivanja ovog teksta agencija se nije oglašavala, a broj telefona je konstantno bio zauzet.

Bonus video
 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike