Saobraćaj će se odvijati usporeno: Spisak izmena na pojedinim putnim pravcima zbog radova

01.07.2023

10:34

0

Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom

Saobraćaj će se odvijati usporeno: Spisak izmena na pojedinim putnim pravcima zbog radova
Ilustracija - Copyright Pixabay

Na auto-putu E-75, od mosta Gazela do podvožnjaka posle isključenja za Konjarnik biće izvođeni radovi u razdelnoj traci 02. jula, od 5 do 11 časova, saopštilo je Javno preduzeće Putevi Srbije.

Na auto-putu E-75, zona petlje Velika Plana, zbog radova na sanaciji nadvožnjaka do 31. jula saobraćaj se odvija ka Nišu voznom i preticajnom saobraćajnom trakom, ka Beogradu zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na obilaznica oko Beograda, tunel Straževica i kružni tok kod Resnika, ka Bubanj Potoku, zbog radova na uklanjanju privremene devijacije, veze auto-puta i Resnika, do 07. jula za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka u zoni tunela Straževica, saobraćaj se odvija voznom saobraćajnom trakom. 

Takođe, za saobraćaj je zatvoren krak kružne raskrsnice kod Resnika u smeru ka Staroj Straževici, preko nadvožnjaka - mosta 25 Obilaznice oko Beograda.

Veza Resnika i državnog puta I A reda broj 1, Obilaznice oko Beograda, ostvarena je preko novoizgrađene petlje Avala.

Na auto-putu E-75, petlja Ražanj - petlja Paraćin, zona petlje Pojate, smer ka Beogradu u rtoku su radovi na rehabilitaciji kolovoza do 04. jula. Za saobraćaj je zatvorena zaustavna saobraćajna traka od km 372+600 do km 372+300, a od km 372+135 do km 371+800 zatvorene su vozna i zaustavna traka.

Izvode se radovi na popravci zaštitne ograde na delu državnog puta I A reda broj 1, 500 metara posle izlaza iz tunela Predejane, u smeru ka Nišu.

U zoni radova za saobraćaj je zatvorena zaustavna i deo vozne saobraćajne trake, a saobraćaj se odvija preticajnom trakom.

Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike