Smenjena direktorka Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević": Dr Ivana Stašević Karličić razrešena posle 6 godina

01.06.2023

18:09

0

Ona je od 2002. godine zaposlena u Klinici za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“

Smenjena direktorka Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević": Dr Ivana Stašević Karličić razrešena posle 6 godina
Ivana Stašević Karličić (3) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Vršilac dužnosti direktora Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" u Beogradu dr Ivana Stašević Karličić smenjena je danas sa te funkcije.

Ona je od 2002. godine zaposlena u Klinici za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“, a na mestu v.d. direktora je od 2017. godine.

Reagovala i ministarka Danica Grujičić

Podsetimo, štrajk je trajao šest meseci, lekari su se žalili na nju, ne samo za mobing, već su je optuživali i za druge stvari.

- Ja sam otišla da čujem i jednu i drugu stranu, već prve nedelje svog mandata i smatrala sam da može da se nađe neki dogovor i da cela ova halabuka prestane. Međutim, direktorka je posle toga pokazala jedno izvesno nestrpljenje. Poslala mi je poruku da će ona da postupa, da neće mene više da čeka. Videla sam da je vrag odneo šalu i predložila sam Vladi da je smeni - rekla je u martu ove godine dr Danica Grujičić, ministarka zdravlja.

Bonus video

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike