Vozači, oprez - prilagodite brzinu: Na ovim deonicama je izmenjen režim saobraćaja!

20.02.2023

18:01

0

Do 15. marta od 10 do 15 časova izvodiće se radovi na zameni elastične odbojne ograde u razdelnom pojasu na deonici petlja Paraćin - petlja Ražanj u smeru ka Nišu

Vozači, oprez - prilagodite brzinu: Na ovim deonicama je izmenjen režim saobraćaja!
Ilustracija - Copyright Pixabay

Sutra od od sedam do 16 časova izvodiće se radovi na mašinskom krpljenju kolovoza na deonici petlja Novi Sad Sever - petlja Sirig, u smeru ka Sirigu.

Do 26. februara do 17 časova zbog radova van kolovoza biće izmenjen režim saobaćaja na deonici petlja Umčari - petlja Vodanj, u smeru Beograd - Niš. Za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka pre petlje Vodanj.

Do 15. marta od 10 do 15 časova izvodiće se radovi na zameni elastične odbojne ograde u razdelnom pojasu na deonici petlja Paraćin - petlja Ražanj u smeru ka Nišu. Saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom trakom dok će preticajna traka biti zatvarana za saobraćaj najviše u dužini od oko 600 metara.

Do 24. februara biće izmenjen režim saobraćaja na delu auto-puta E-75 između petlje Ražanj i petlje Pojate, u smeru ka Beogradu zbog izvođenja završnih radova. U nastavku neposredno pre isključenja na odmorište Pojate iz smera Niša za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna traka. Leva kolovozna traka (smer Niš – Beograd) otvara se za saobraćaj nakon što su završeni radovi na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije.

Prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17.30 časova na putničkim terminalima graničnih prelaza nema zadržavanja vozila. Teretna vozila čekaju na Horgošu i Gradini 120 minuta, na Batrovcima 180, a na prelazu Šid 240 minuta.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike