AMSS izdao novo upozorenje za vozače: Na snazi izmene saobraćaja zbog radova na putevima!

28.12.2022

21:18

0

Prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17 i 30 do 15. januara produženo je radno vreme pojednih graničnim prelaza sa Mađarskom

AMSS izdao novo upozorenje za vozače: Na snazi izmene saobraćaja zbog radova na putevima!
Ilustracija - Copyright Printscreen/RTS

Do 30. decembra izvodiće se radovi na rekonstrukciji mosta Palјevo, kod skretanja za naselјeno mesto Palјevo. U drugoj fazi radova za saobraćaj je na mostu zatvorena leva saobraćajna traka (iz pravca Novog Pazara), dok se saobraćaj odvija naizmeničnim propuštanjem vozila u desnoj traci uz semaforsku signalizaciju. Produžavaju se do 31. decembra radovi na pojačanom održavanju na deonici petlјa Ražanj - petlјa Pojate, u smeru Niš-Beograd.

U zoni radova za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka smer Niš - Beograd i saobraćaj se preusmerava na desnu kolovoznu traku na tehničkom službenom prolazu, gde se saobraćaj odvija dvosmerno u desnoj kolovoznoj traci, zatim se ponovnim preusmeravanjem vraća u svoj redovan tok. Takođe, omogućeno je isklјučenje vozila na petlјi Pojate.

Do 31. decembra izvodiće se radovi na pojačanom održavanju dela auto-puta između petlјe Pojate i petlјe Ražanj, u smeru ka Beogradu. Zatvorena je leva kolovozna traka, smer Niš - Beograd, dok je saobraćaj preusmeren u desnu kolovoznu traku, smer Beograd - Niš, i odvija se dvosmerno. Petlјa Ražanj otvorena je za saobraćaj.

RINA
 

Do 30. decembra izvodiće se i radovi na pojačanom održavanju leve kolovozne trake na delu putu petlјa Ražanj – petlјa Aleksinački Rudnici, u smeru Niš – Beograd. U zoni radova, saobraćaj se preusmerava u suprotnu traku na dvostrano odvijanje u smeru Beograd – Niš u dužini od 8, 5 km. Takođe do 31. decembra odvijaju se radovi na popravci dva mosta preko reke Crnajke, na deonici Miloševa Kula – Zagrađe. Tokom radova saobraćaj se odvija devijacijom.

Do 30. decembra planirani su radovi na rehabilitaciji nadvožnjaka u petlјi Vrčin, a tokom izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka u smeru Niš - Beograd. Takođe do 30. decembra i to do 17 časova izvodiće se radovi na rehabilitaciji nadvožnjaka u petlјi Lapovo, a zbog toga je za saobraćaj zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka (u oba smera), kao i uklјučenje iz Lapova za Niš.

Prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17 i 30 do 15. januara produženo je radno vreme pojednih graničnim prelaza sa Mađarskom. GP „Bački Vinogradi“ sada je otvoren od 7 do 22 časa, a GP „Bajmok“ od 7do 00 časova. Na putničkim i teretnim terminalima na graničnim prelazima vozila ne čekaju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike