Mini-odmor je završen, vozači "zarobljeni" u saobraćaju! Pogledajte kakvo je stanje na ulasku u Beograd, ali i na graničnim prelazima (FOTO)

19.02.2023

17:51

0

Autor: Lj. S.

Dugačke kolone vozila zabeležene su kod Obilaznice oko Beograda, auto-puta "Miloš Veliki" kod surčinske petlje, ali i na prilazima svih većih gradova

Mini-odmor je završen, vozači "zarobljeni" u saobraćaju! Pogledajte kakvo je stanje na ulasku u Beograd, ali i na graničnim prelazima (FOTO)
Čekanje na graničnom prelazu - Copyright Printscreen/AMSS

Velike gužve koje su se stvorile nedaleko od srpske prestonice i svih većih gradova, kao i na graničnim prelazima znak su da je mini-odmor završen i da se građani Srbije vraćaju svojim kućama. 

Naime, dugačke kolone vozila zabeležene su kod Obilaznice oko Beograda, auto-puta "Miloš Veliki" kod surčinske petlje, ali i na prilazima svih većih gradova.

Takođe, prema kamerama Auto-moto saveza Srbije (AMSS), gužve su i na pojedinim putničkim terminalima, gde se na ulazu u Srbiju čeka i po više od 30 minuta. 

Printscreen/AMSS
 

Pa tako, vozači koji su na mini-odmoru bili van Srbije na graničnim prelazima kao što su Horgoš, Gradina, Kelebija i Batrovci čekaju oko pola sata.  

Ista minutaža čekanja je i u Sremskoj Rači, Gostunu i Jabuci zadržavanje, dok je na Trbušnici i Malom Zvorniku 20 minuta.

Printscreen/AMSS
 

Kada je reč o teretnim terminalima, na Batrovcima i Šidu se na izlaz čeka 120, a na Gradini 90 minuta.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike