Samo da se dočepamo auto-puta, ovo je katastrofa: Mini-odmor je gotov, a vozači čekaju u kolonama (FOTO)

19.02.2023

12:43

0

Iz pravca Zlatibora ka Užicu vozila se kreću u dugačkim kolonama, a u pojedinim delovima dolazi i do potpunog zastoja u saobraćaju

Samo da se dočepamo auto-puta, ovo je katastrofa: Mini-odmor je gotov, a vozači čekaju u kolonama (FOTO)
Copyright RINA

Očekivano za posledenji dan prazničnog odmora. Pojačan intenzitet saobraćaja od jutarnjih sati beleži se na magistralnim putevima u Zapadnoj Srbiji.  Iz pravca Zlatibora ka Užicu vozila se kreću u dugačkim kolonama, a u pojedinim delovima dolazi i do potpunog zastoja u saobraćaju.

- Automobili mile kao mravi. Naši prijatelji su krenuli rano jutros i dočekalo ih je isto. Kad smo dolazili na Zlatar krenuli smo dan ranije i dobro prošli kad su gužve u pitanju, ali sada po povratku dočekao nas je haos. Putujemo duplo duže samo do Užica, pitanje je šta će nas sačekati u Ovčarsko-kablarskoj klisuru. Samo da nam se dočepati auto-puta, kaže za RINU Zoran Spasović iz Beograda koji se zatekao u koloni.

 

Sve vozače je ponovo u Pakovraću sačekao dodatni kolaps, jer su nezadovoljni građani blokirali put u tom delu na sat vremena, a vozila su se preusmeravala na alternativni pravac preko sela Markovica što dodatno otežava saobraćaj.

- Ljuti su vozači, ali nama je mnogo teže. Nismo dobili dekvatnu novčanu naknadu za zemljište koje su nam u amanet ostavili naši preci. Tu su nam kuće, njive i voćnjaci i još uvek čekamo sudske presude, koje kasne. Zato smo primorani na ovakve korake, ne bi li ko čuo naš vapaj, rekli su Čačani koju su učestvovali na protestu.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike