Teretna vozila "zarobljena" na graničnim prelazima: Na Batrovcima čekaju četiri sata, a na Kelebiji i do pet!

28.10.2022

17:46

0

Informaciju su saopštili iz Uprave granične policije

Teretna vozila "zarobljena" na graničnim prelazima: Na Batrovcima čekaju četiri sata, a na Kelebiji i do pet!
Granični prelaz - Copyright Printscreen/AMSS

Prema informacijama Uprave granične policije dobijenim u 17.15 sati na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadrzavanja vozila.

Teretna vozila čekaju na izlazu iz zemlje na prelazima Kelebija pet sati, na Batrovcima četiri, na Horgošu i Šidu tri sata, na prelazu Sremska Rača 40 minuta, a na Gostunu 30.

Na saobraćajnom priključku sutra će se na delu puta između petlje Novi Sad istok i Petlje Kać saobraćaj odvijati otežano jer će zbog radova vozila biti propuštana naizmenično uz regulaciju semafora.

RINA
 

Na deonici Valjevo - Rogačica, od spomen biste generalu Ðukiću do Jovanje i nazad 30. oktobra će od 10.30. do 13.30 časova biti povremenih obustava saobraćaja zbog Memorijalne atletske trke koja se održava u čast generala Ðukića.

Tokom obustava saobraćaj će se odvijati lokalnim putnim pravcima, uz asistenciju policije.

Do 31. oktobra u periodu od sedam do 17 časova izvode se radovi na asfaltiranju kolovoza na deonici Strojkovce - Vučje.

Tokom izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, uz povremene obustave od devet do 12 i od 13 do 16 časova.

Tanjug/Aleksandar Ćirić
 

Alternativni putni pravac tokom obustave je put Strojkovce - Bunuški Čifluk. Produžavaju se radovi do 15. decembra na rekonstrukciji nadvožnjaka pruge u Partizanskoj ulici u Novom Sadu zbog čega će biti zabranjen saobraćaj u delu Partizanske ulice, u zoni nadvožnjaka, odnosno od raskrsnice Partizanska-Rumenačka-Kornelija Stankovića.

Za vreme izvođenja radova saobraćaj će se preusmeravati preko Rumenačke ulice, bulevara Jaše Tomića i Kisačke ulice. Do 15. novembra biće obustavljen saobraćaj na deonici Inđija- Stara Pazova.

Tokom radova saobraćaj će se preusmeravati na državne puteve Inđije - Ljukovo - Putinci i Putnici - Golubinci - Stara Pazova.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike