Dve maloletne devojčice napale drugaricu u kafiću: Prijavljen još jedan slučaj vršnjačkog nasilja u Vranju, pokrenut predistražni postupak

05.01.2023

20:25

0

Autor: M.M.

Naloženo je prikupljanje izjava svedoka i medicinske dokumentacije

Dve maloletne devojčice napale drugaricu u kafiću: Prijavljen još jedan slučaj vršnjačkog nasilja u Vranju, pokrenut predistražni postupak
Ilustracija - Copyright Profimedia

Još jedan slučaj vršnjačkog nasilja dogodio se u Srbiji i u toku je predistražni postupak povodom nasilja koje je prijavljeno u Vranju.

Kako navodi Više javno tužilaštvo u Vranju, prijavljeno je da su pre dva dana u kafiću dve maloletne devojčice napale treću u kafiću, prenosi RTS.

Naloženo je prikupljanje izjava svedoka i medicinske dokumentacije, i tek posle istražnih postupaka biće poznato da li je bilo krivičnog dela i biće urađena kvalifikacija dela.

Prijavljeno je da se sukob dogodio u kafiću, posle rasprave među devojčicama, a prema tim navodima, dve tinejdžerke su napale treću.

Istraga će utvrditi okolnosti događaja.

U novembru je u istom gradu prijavljen slučaj vršnjačkog nasilja kada je najpre maloletni učenik udarao pesnicom maloletnog učenika i terao ga da glavom udara u školsku klupu, dok je drugom učeniku zategao kanap oko vrata, dok ga je drugi punoletni učenik udarao u predelu glave.

U Vranju se dogodio i incident koji je potresao celu Srbiju kada je krajem oktobra u dečijoj igraonici grupa osmogodišnjih dečaka krvnički pretukla dečaka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike