Otac Peđa: Ako ćeš da budeš porodična, nemoj da budeš sponzoruša! Neka radi on za tebe kad je konj i to voli! Al' jadan je takav život!

01.11.2022

08:31

0

Autor: R.M.

Najlepši je život naših baka i deka, kaže otac Predrag

Otac Peđa: Ako ćeš da budeš porodična, nemoj da budeš sponzoruša! Neka radi on za tebe kad je konj i to voli! Al' jadan je takav život!
Otac Predrag Popović - Copyright Printscreen Youtube otac Predrag Popović

Otac Predrag Popović dotakao se u razgovoru sa vernicima i pitanja koje je veoma često u Srbiji, a to su devojke koje stupaju u ljubavne veze iz koristi, poznatije kao sponzoruše. 

Sveštenik je objasnio zbog čega sponzoruše ne mogu biti i porodične žene.

- Ako ćeš da budeš porodična, onda nemoj da budeš sponzoruša. Ne ide jedno sa drugim! Ako ćeš da imaš i da ti bude dobro, onda ne rađaš decu, živite lepo tako kako živite. Ti radi ili nemoj, neka radi on za tebe. Kad je konj nek vuče, on to voli. Ti to koristi i super! Al' jadan je takav život! - rekao je otac Peđa.

 

 

- Najlepši je život naših baka i deka! Ljudi, kad vam kažem, sve sam gledao u životu, sve sam video u životu, kako ljudi žive, najlepši život je to. Još kad šetam onom mojom Vrnjačkom Banjom, pa vidim babu i dedu kako se drže za ruke... Čoveče, sve igra u meni! - zaključio je otac Predrag.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike