Jovana, oženi me! Ova lepotica vozi kamione, bagere i automobile i dobija ponude za brak na svakom ćošku!

24.04.2022

18:00

1

Ona je odrasla u kamionu uz tatu i dedu, a kada su braća rešila da nastave porodični posao, nije bilo sumnje da će im se i Jovana pridružiti

Jovana, oženi me! Ova lepotica vozi kamione, bagere i automobile i dobija ponude za brak na svakom ćošku!
jovana mitrovic vozac kiper 2004 2022 24sedam sa marom foto ivan mitic (9) - Copyright 24sedam/Ivan Mitić

Jovana Mitrović ima 21 godinu i student je arhitekture. Na prvi pogled je kao i sve njene vršnjakinje, ide na fakultet, izlazi, uživa u šminkanju i snimanju za Tiktok. Međutim, paralelno sa svim tim, Jovana radi puno radno vreme u očevoj firmi kao vozač kamiona - šlepa i kipera, i radnih mašina: viljuškara, valjka i bagera. Snimci na njenom Tiktoku uglavnom nastaju upravo u tim vozilima.

Kaže da je crtanje radova za arhitekturu smiruje, a vožnja usrećuje. Iako nije jedina žena vozač kamiona u Srbiji, to je i dalje retkost kod nas, pa zbog toga često doživljava smešne situacije u saobraćaju.

Uglavnom se ljudi šokiraju kad shvate da je žena za volanom ovakve grdosije, gurkaju svoje saputnike da bi im pokazali ili je pitaju da izađe iz vozila.

“Baš je pre neki dan isto, sreo me je kolega sa kamionom i on meni svira, maše, izlazi kroz prozor, kao ‘gde si, video sam te”, kaže Jovana za emisiju “24sedam sa Marom”.

Za volanom je uvek doterana, našminkana, ali čim se snimi, presvuče se u radno odelo i nastavlja da radi. Kaže da je lakše voziti kamion nego auto.

“Kad pređem iz kamiona u auto, kao da ležim na podu, s konja na magarca bukvalno, ovo je visoko sve gledam sa visine, kad sednem u kola malo dok se prilagodim, ali snađem se”, objasnila je voditeljki Mariji Atanasković.

Na društvenim mrežama dobija mnogo različitih komentara, ali najčešće su bračne ponude.

“Ponuda za udaju imam na svakom ćošku, oni mene pitaju da ja njih oženim, ali ima ono ‘udaj se za mene, da održavamo tvoju firmu”, otkriva nam Jovana.

Šta treba da ima dečko da bi je zainteresovao, ko vozi traktor, a ko otvara kapiju i da li žena može da bude sa sela, a kamion samo iz Nemačke, saznaćete ako pogledate novu epizodu emisije “24sedam sa Marom”:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike