Donese zlato sa Svetskog prvenstva, nastavnica joj da keca: Maša je proslavila Srbiju i bila na meti maltretiranja! (FOTO/VIDEO)

06.03.2022

19:00

3

Plesom je počela da se bavi sa pet godina i on je ubrzo postao njena glavna preokupacija

Donese zlato sa Svetskog prvenstva, nastavnica joj da keca: Maša je proslavila Srbiju i bila na meti maltretiranja! (FOTO/VIDEO)
Maša Antić Nenad Vujanović (1) - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Maša Anić je uspela nešto što nikome nije pošlo za rukom - da šest godina zaredom osvaja zlato na Svetskom prvenstvu u plesu. Medalje je osvajala kako u solo kategoriji, tako i u duo tačkama, grupnim koreografijama, ali i kao koreograf. 

Plesom je počela da se bavi sa pet godina i on je ubrzo postao njena glavna preokupacija. Na rođendane, druženja u parku i bioskopu nije imala vremena da odlazi.

- Ali meni je lepo, ne mogu da kažem da sam nešto propustila, ja sam imala detinjstvo, samo malo drugačije - kaže Maša za emisiju “24sedam sa Marom”:

Niko normalan ne bi mogao da pretpostavi da će zlatne medalje, kojima je proslavila Srbiju i postavila našu zemlju na sam vrh svetske plesne scene, Maši napraviti problem u školi. 

Suočavala se sa nerazumevanjem nastavnika za njene izostanke zbog treninga i odlazaka na evropska i svetska prvenstva.

- Nažalost sam morala da se prebacim u privatnu školu, jer nisu imali razumevanja u državnoj školi, što je stvarno tužno. Nisam ja kriva što moram da odem na svetsko prvenstvo, tako da kad se vratim, nastavnica mi odmah da kontrolni iz matematike, ja dobijem keca i onda ja plačem i ne znam zašto sam uopšte išla. Dolazim do zaključka da nije trebalo ni da idem na svetsko prvenstvo i da sam ja kriva što sam dobra u nečemu - otkrila je voditeljki Mariji Atanasković.

 

Takvi nastavnici su dali loš primer deci, koja su onda Maši govorili da njene medalje nisu prave i da ih je sigurno kupila na buvljaku. Da prebrodi ovaj težak period, Maši su pomogli roditelji, sestra i njeni treneri u plesnoj školi.

O njenom uspehu govori i to što je Nemačka pozvala Mašu da bude trener njihovim plesačima, kako bi ostvarili bolji rezultat na svetskim takmičenjima. 

- Srbija je već pet-šest godina na samom vrhu plesne svetske scene u takmičarskom delu i već pet godina mogu da kažem da smo najtrofejnija država na svetskom prvenstvu - kaže Maša, koja je trenutno vlasnik 41 trofeja.

Zbog čega joj je posebno draga saradnja sa Natašom Bekvalac, kako se nosi sa sportskim povredama i da li ima vremena za simpatiju, saznaćete ako pogledate novu epizodu emisije “24sedam sa Marom”.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i videa, bez navođenja izvora, autora i embedovanja epizode sa YouTube kanala 24sedam TV

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike