Ekskluzivne fotografije bioskopa u Zabeli! Na projekciji filma “Ključ” oko 200 zatvorenika(FOTO)

15.03.2022

20:14

0

Autor: 24sedam

Svečana premijera domaćeg ostvarenja, reditelja Marka Sopića, održana je krajem februara u Velikoj sali Kombank dvorane u Beogradu

Ekskluzivne fotografije bioskopa u Zabeli! Na projekciji filma “Ključ” oko 200 zatvorenika(FOTO)
zabela film kljuc 1A - Copyright 24sedam/N.M./ATA images

Večeras je u Kazneno-popravnom domu Zabela kod Požarevca održana edukativna projekcija filma "Ključ" reditelja Marka Sopića.

Na projekciji u zatvorskoj bioskopskoj sali je prisustvovalo oko 200 štićenika ove ustanove.
Ostaje nepoznato da li  je među gledaocima bio i bivši komandant Jedinice za specijalne operacije Milorad Ulemek Legija, koji je danas "proslavio" 54. rođendan.

Ulemek u Posebnom odeljenju KPZ Požarevac, koji su mediji nazvali “Alkatraz”, služi kaznu zatvora od 40 godina, što je donedavno bio zakonski maksimum. Ulemek je osuđen zbog ubistva Zorana Đinđića, Ivana Stambolića, četvorostrukog ubistva na Ibarskoj magistrali i zločina Zemunskog klana.

Podsećamo, svečana premijera ovog domaćeg ostvarenja, reditelja Marka Sopića, održana je krajem februara u Velikoj sali Kombank dvorane u Beogradu u prisustvu autorske i glumačke ekipe. 

Tom prilikom producentkinja ovog filma Milenija Perišić je uradila nešto što se do sada nije dogodilo na ovakvim manifestacijama u i izazvala nesvakidašnju, pomalo morbidnu scenu jer je na premijeru došla u crnom mrtvačkom sanduku, iz kog je direktno izašla na crveni tepih ispred Kombank dvorane.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike