Svetlanu i njenu sestru očuh je pokušao da siluje sa prijateljem: "Hajde da se počastiš, treba da ima neke koristi od njih!" (FOTO)

27.12.2021

09:46

0

Njena majka uspela je da spasi ćerke od napasnika

Svetlanu i njenu sestru očuh je pokušao da siluje sa prijateljem: "Hajde da se počastiš, treba da ima neke koristi od njih!" (FOTO)
mama - Copyright Printscreen/Kurirtv

Hešteg #nisamprijavila povukao je lavinu sa sobom na Tviteru i mnoge devojke odlučile su da podele svoju priču i ono što se krilo iza nasilja koje su trpele.

Mlada Svetlana, gostovala je na jednoj beogradskoj televiziji i podelila deo svog detinjstva koji bi najradije volela da zaboravi.

Naime, nju i njenu sestru i brata godinama je zlostavljao očuh. Živeli su u pretnji da će im svašta uraditi i da će ih ostaviti na ulici, dok je njihova biološka majka radila i jedina donosila novac u kuću, pa tako nije mogla ni da zna šta se dešava iza zatvorenih vrata.

- Sestra i ja smo ćutale, udarao nas je iz čista mira jer mu je zabavno. Jednom je bacio mog brata na pod, nije imao ni godinu dana, jer nije hteo da prestane da plače - priča Svetlana.

Sve je kulminiralo jedne večeri kada je njihov očuh došao pijan kući sa svojim prijateljem i obratio mu se rečima "Počastiću te". 

- Sestra i ja smo spavale, rekao mu je da će da ga počasti jer mi nismo njegove biološke ćerke i treba da ima neke koriste od nas jer smo žensko - priča jezive detalje Svetlana.

U tom trenutku, njihova majka uletela je u sobu i potukla se sa njegovim prijateljem, a sutradan je podnela papire za razvod.

- Majka kao da je osetila da će nešto loše da se desi, sestra i ja smo drhtale i nismo dale nikome da prođe na vrata. Sutradan je poslala papire za razvod. Ja nju ne krivim u potpunosti, govorila je da će biti bolje i ona je gledala da nama bude bolje. Prešli smo da živimo kao podstanari - objašnjava Svetlana.

Ova veoma hrabra devojka objasnila je da je svoju priču podelila, jer ima i gorih situacija u porodici, a ljudi ćute jer ih je sramota. I sama, trpela je zadirkivanje vršnjaka.

- Jednom je moja mama spomenula šta mi se desilo i zadirkivali su me u školi, u početku ti to predstavlja problem, ali u jednom trenutku naučiš da te nije briga šta će drugi govoriti.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike