Šampionka pokazala unakaženo lice posle jezivog nasilja: Da li je trebalo da me ubije? (FOTO)

02.12.2021

12:37

0

Olimpijku pretukao partner, bio pijan, skandalozna odbrana na sudu

Šampionka pokazala unakaženo lice posle jezivog nasilja: Da li je trebalo da me ubije? (FOTO)
margo - Copyright Printscreen/Instagram

Jeziva, ružna drama potresa francuski, pa i svetski džudo. Evropska šampionka iz 2020. i ovogodišnja olimpijka Margo Pino bila je žrtva porodičnog nasilja. Nju je pretukao njen momak i trener Alen Šmit, zbog čega je uhapšen. 

Ipak, samo dan kasnije je pušten na slobodu, na sveopšte zgražavanje kompletnog džudo sveta. 

Margo je zbog toga, u znak protesta, odlučila da svetu prikaže svoje natečeno lice u modricama i javno se zapita šta je trebalo da se desi da Šmit ostane u pritvoru? 

- Napadnuta sam u svom domu. Napao me moj partner i trener. Vređana sam, udarana sam, glava mi je udarala u pod nekoliko puta. Na kraju sam davljena. Mislila sam da ću da umrem, ali sam uspela da pobegnem do komšija, koje su odmah pozvale policiju. Imam nekoliko povreda, među kojima su i slomljen nos, a 10 dana ne mogu da radim. Sud je odlučio da ga pusti

Šmit je na sudu govorio da je nije tukao, već da je to bila tuča “kao tornado” dvoje ljubavnika koji se bave džudom. On je bio pijan, a sve se desilo pre nego što je trebalo da krene u Izrael, čiju žensku selekciju je trebalo da preuzme. 

- Šta vredi njihova klevetnička odbrana kada se uporedi sa mojim licem i mojim povredama i krvlju na podu mog stana? Šta je falilo? Možda da me ubije na kraju. Na kraju me verovatno džudo spasio. A mislim na one koji ne mogu da kažu isto

Džudo savez Izraela je odmah otkazao ugovor Šmitu, tužilaštvo je tražilo pritvor, a oglasio se i predsednik džudo saveza Francuske, koji je rekao da je zgrožen. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike