Još jedna reperova bivša progovorila o zlostavljanju: Podlivi, rascepane usne, gubitak kose

25.12.2021

13:32

0

Izvesna Ivona, tvrdi da je bila sa Numerom do januara 2020. godine, kao i da je doživela istu sudbinu kao i Ninina sestra

Još jedna reperova bivša progovorila o zlostavljanju: Podlivi, rascepane usne, gubitak kose
Reper Numero, Printscreen/YouTube//Hazze

Repera Uroša Radivojevića poznatijeg kao Numero, politička aktivistkinja Nina Stojaković je putem društvene mreže Tviter optužila da je navodno tukao, gušio i maltretirao njenu sestru, a nekoliko sati kasnije, oglasila se još jedna navodno, reperova bivša devojka, koja je kako kaže, doživela istu sudbinu kao i Ninina sestra. 

Ova devojka na Tviteru koristi ime Ivona i priznaje da je sa Numerom bila u vezi dve godine, a danas trpi gotovo iste posledice kao i sestra Stojakovićeve.

- Oglašavam se kao bivša devojka Uroša Radivojevića sa kojim sam bila pre Lidije u vezi u trajanju od skoro dve godine, zvanično od decembra 2018. do januara 2020. sa prekidima. Nažalost moram apsolutno da stanem iza svakog napisanog Ninog slova jer sam identičnu stvar doživela. Za to su znali njegovi najbliži prijatelji jer sam im se obratila, kao i moji roditelji, moji prijatelji, policija i psihijatar. Kao posledica tog odnosa pretrpla sam anksiozni poremećaj kao i panične napade bilo gde u javnosti, fizičke povrede, podlive, rascepane usne, resicu, gubitak kose i najgore od svega - sebe i svoje ličnosti. Kao neko ko je zaljubljen u ljubav i život mogu reći da sam večiti optimista i izuzetno jaka ličnost - napisala je izvesna Ivona, koja je nastavila sa pratiocima da deli svoja, ne tako, pozitivna iskustva. 

 

 

- Našla sam se u mraku u kojem ni u najgorim snovima nisam mogla da zamislim. Bila sam najudaljenija od sebe ikada, svojih misli, akcija, potpuno nepoštovanje sebe i manjak samopouzdanja... Kako do toga dođe? Ova Ivona koja sam danas ne bi prepoznala tu istu od pre samo dve godine. Nažalost spoj nesigurnosti je magnet za nekoga ko tu nesigurnost ima i sam, a kod drugog emotivnom manipulacijom moze da iskoristi, zloupotrebi. Pokušala sam i njegovim bliskim drugovima da se obratim i trazim pomoć i samo pravo da me čuju ali nisam dobila povratan odgovor - napisala je ona, pa otkrila kako ju je on navodno molio da ostane uz njega. 

Printscreen/YouTube
 

Sve je počelo sa njegovom tužnom pričom kako su ga sve bivše devojke prevarile i da ne veruje nikome, nakon toga kako je depresivan i da mu trebam, da mu unapred oprostim ispade, ako je grub itd…bila sam jako i iskreno zaljubljena i ono čuveno žensko „ma pomoći ću mu, promeniće se”. Ne devojke, ne momci, neće. Nas je takođe spajala ljubav prema muzici koja nas je zapravo i spojila u vidu poslovne saradnje a na kraju nije bilo ni posla ni ljubavi, bila je samo jedna ozbiljno tužna pesma, grozan scenario za film koji sam ispisala sama upuštajući se u taj odnos. Njegove paranoje su krenule od toga da ga varam, da svi njegovi drugovi žele da me j*bu tj. da su već, do toga da me je slagao da mi je drug za kog je sumnjao da imam nešto sa njim, vezan za drvo u šumi i da će da mu „njegovi ljudi seći prst po prst ukoliko ne priznam”. 

- Da sam nešto uradila. Nakon mog plakanja moljenja i ubeđivanja i nakon što je ponovo fizicki nasrnuo na mene, u toku borbe koje se odvijala u mojim kolima, nazvala me je njegova najbolja drugarica gde mi je pripretio i rekao da se javim normalno i kažem da je sve okej. Izblefirala sam i počela da vrištim. Sklonio je telefone i počeo jos agresivnije sa zlostavljanjem, a u međuvremenu kao kulminacija emotivne manipulacije i bolesti me je ubedio da mu majka ima rak i da umire da bi iz mene izvukao bilo šta. Na kraju je u suzama priznao da je izmislio priču.

- Ovo je samo jedna od mnogo situacija za koje zna psihijatar koji je moju izjavu uzeo i dijagnostikovao mi aneksioznost i panične napade, takođe kao i policija. Ovo nije nikakva patetična priča, ženski hir, osveta ili feminizam. Ovo je problem za koji mora da se čuje i stavi tačka. Bol i pakao koji sam prošla mentalni i fizički znam samo ja i nažalost devojka čija je sestra prijavila ovo. Nadam se da nema više žrtava, ali saznaće se - završila je svoje obraćanje izvesna Ivona. 

Bonus video: 

24sedam TV

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti