Svi hoće da rade kod Džejmija Olivera! Navala za posao u restoranu svetskog kuvara, evo kada se otvara

09.11.2023

22:13

0

Džejmi otvara prvi restoran u srpskoj prestonici, a baš vi možete biti deo njegovog tima

Svi hoće da rade kod Džejmija Olivera! Navala za posao u restoranu svetskog kuvara, evo kada se otvara
Velika navala za posao u restoranu Džejmija Olivera - Copyright Printscreen/Instagram/jamiesitalianserbia

Vest da Džejmi Oliver otvara restoran u Beogradu privukla je pažnju onih koji bi da rade za njega. Svi zaintertesovani mogli su da dođu na razgovor do 20 sati. Tokom celog dana stižu zainteresovani za posao u budućem restoranu. Prvo popunjavaju formulare sa osnovnim podacima, nakon čega čekaju razgovor sa menadžerima.

Klasičan razgovor za posao. Videćemo se u drugom krugu. One snovne informacije, gde ste radili, šta… Sad očekujem da će drugi krug biti biti na engleskom pa ćemo videti.

„Mnogo i ovo mi je bila samo usputna stanica da vidim nešto novo, novi počeci. Očekivanja tvoja? Pa ne znam šta bih rekao, ovo sam video jutros i odmah poleteo da vidim o čemu se radi. Trenutni status, radiš negde? Radim dva posla čak i jurim treći, znate kakva je situacija kod nas. Može li tako da se živi? Mora, da li može ne znamo, ali mora“, rekao je jedan od kandidata koji je aplicirao za posao u Džejmijevom restoranu.

„Ja se zovem Julija, iz Rusije sam i imam 33 godine, živim u Srbiji već pola godine, malo više. Videla sam na Linkdinu reklamu i došla da probam da iskoristim priliku. Imam iskustvo iz nekoliko restorana koje sam otvorila u Rusiji. Apliciram za generalnog menadžera i mnogo mi se svidela aplikacija, baš je profesinalno napravljena. Oduševljena sam da je toliko ljudi došlo.

 

 

„Imam 19 godina, imam radnog iskusta skoro godinu i po dana, radim u Zrenjaninu. Čuo sam za konkurs za restoran Džejmija Olivera i hteo sam da se oprobam ovde u kuhinji. Želim da naučim neke nove stvari i steknem iskustva, radnog i novog. Želim da me prime, to je sve. Zato što stvarno želim da učim i napredujem na dobrom mestu, zato sam i došao ovde", rekao je Stefan Markov, koji je došao da konkuriše za posao.

Komisija je iza paravana vredno radila. Kandidati dolaze od podneva, a do 20 sati je otvoren konkurs. Menadžeri danas nisu davali izjave, ali kako smo nezvanično saznali, plan je da restoran bude otvoren u februaru ili martu 2024. godine. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/RTS

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike