Ljudi me zovu kad imaju probleme, očekuju da ću sve da išamaram! Pakleni kuvar i dalje hara!

15.10.2023

20:00

0

Saša Mišić sigurno nije prvi kuvar sa ovog prostora koji je postao TV zvezda, ali jeste poslednji, jer nakon njega nikom nije pošlo za rukom da dopre do masovne publike

Ljudi me zovu kad imaju probleme, očekuju da ću sve da išamaram! Pakleni kuvar i dalje hara!
Saša Mišić - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

“Pakleni kuvar” je emisija po kojoj ga i dan danas prepoznaju, iako je prošlo više od decenije od kako se premijerno emitovala. Ukoliko se malo potrudite, verovatno ćete naći reprizu na nekom od domaćih kanala. Interesantno je da je emisija bila veoma popularna i u regionu: Makedoniji, Bugarskoj, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, čak i u Rumuniji. 

Danas, Saša Mišić vodi emisiju “Turist Expert”, putuje po Srbiji, kuva... ali, danas je mnogo manje kuvar, već je njegov primarni posao stručni konsultant u ugostiteljstvu. Upravo zbog toga se “24sedam” ekipa sa Sašom našla u jednom restoranu u Ljigu, koji on sada nadgleda.

“I dalje me ljudi zovu da rešavam probleme koji su prisutni. Kad je krizna situacija, zovi Mišića, očekuju ovaj ce da dođe, sve da ih išamara i sve da bude bolje. Kad ono to je proces koji traje i po godinu i više”, rekao je Saša u emisiji “24sedam sa Marom”.

24sedam/Nenad Vujanović
 

Odmah se nameće pitanje koliko je onih svađa u emisiji bilo iscenirano, a koliko je stvarno. Saša kaže da mu to pitanje postavljaju svi koji ga prepoznaju i danas. Istina je da scenario u tom smislu nije postojao, već je bio plan šta bi on trebalo da uradi, da uđe u restoran, naruči, obiđe kuhinju, prokomentariše i izađe, ali ne i  šta će ko da kaže.

24sedam/Nenad Vujanović
 

Da bi nam to slikovito objasnio, Pakleni kuvar se prisetio snimanja pilot epizode To je zapravo bio kasting za nekoliko prijavljenih kuvara koji su bili u konkurenciji za voditelja.

“Ja sam žurio jer sam bio gladan, umoran i ljut, što sam došao tu, umesto da radim i zarađujem dnevnicu, a ne da snimam po nekim objektima. Da bih brže završio, krenem na sporedni ulaz, glavni scenarista mi to zameri, kaže da sa mnom ne može da se radi, a ja se još više naljutim. Tako ljut ulazim pozadi u kujnu, kuvar stoji gleda, ‘zar nisi ti trebao…’, ja kažem: ‘nemoj ti meni ti, nismo zajedno čuvali ovce!’ On je bio viši od mene metar, mogao je da me proguta odmah, ja bih nestao u fritezi. Međutim imao sam prednost, došao sam otpozadi, nije me očekivao i on nije mogao da progovori. Ja sam tako ljuto: ‘Šta radiš, to ne valja, kanta!’ Izašao sam napolje, rekao da me ne zovu više da gubim vreme tu. Oni u šoku. Rekoh ovi neće da me zovu više. Naprotiv, zvali me zbog toga, eto koliko je namešteno!”, ispričao je Saša voditeljki Mariji Atanasković.

Šta je moralo da bude isečeno iz emisije, zašto je Saša jeo bube kod Neše Travke i kako izgleda život sa osmoro dece, saznaćete ako pogledate novu epizodu emisije “24sedam sa Marom”.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i videa, bez navođenja izvora, autora i embedovanja epizode sa YouTube kanala 24sedam tv.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike