Nadomak Divčibara se prodaju dve vikendice za 23.000 evra: Uz to dobijate imanje od 21 ari, a evo šta sve još ima (FOTO)

14.10.2023

16:35

0

Veća vikendica, koja ima oko 50 kvadratnih metara, uključujući i terase, nudi udoban prostor za opuštanje i uživanje

Nadomak Divčibara se prodaju dve vikendice za 23.000 evra:  Uz to dobijate imanje od 21 ari, a evo šta sve još ima (FOTO)
dve vikendice nadomak Valjeva i Divčibara - Copyright Foto Miroslav Tomić

Dve šarmantne vikendice smeštene na jednoj parceli površine 21 ar u slikovitom selu Žabari, koje se prostire na samo 10 km udaljenosti od Valjeva, 28 km od Divčibara i 105 km od Beograda, čineći ga savršenim begom iz grada - se prodaju za 23.000 evra.

Veća vikendica, koja ima oko 50 kvadratnih metara, uključujući i terase, nudi udoban prostor za opuštanje i uživanje u prirodnom okruženju. Manja vikendica dopunjuje ovo imanje. Osim toga, poseduje i dve garaže i radionicu.

Ova idilična lokacija omogućava vam da uživate u miru i tišini prirode, uz obližnje šume koje pružaju mogućnosti za šetnje i istraživanje. Pored toga, voda je gradska, a električna mreža je trofazna, pružajući sve potrebne komforne. Prilaz parceli moguć je sa dve strane, a put do nje je asfaltiran, što olakšava pristup.

Ovaj raj u prirodi ima vlasništvo 1/1, što garantuje sigurnost.

Ovo je idealna prilika za one koji žele da poseduju svoj kutak u prirodi, u blizini različitih atraktivnih lokacija. 

U periodu pandemije koronavirusa, tržište nekretnina u planinskim predelima i vikend naseljima prošlo je kroz svoj najznačajniji procvat. Ljudi su osetili neopisivu slobodu u vlastitom kutku, izvan gradske vreve, a taj trend nastavlja da se širi i danas. Pecaroši traže lokacije pored reke, dok ljubitelji skijanja biraju planinske predele, no cenu takođe smatraju ključnim faktorom pri odabiru.

Ipak, pored onih koji kupuju prostor za svoj odmor, neki su ovom pronašli i ideju za ozbiljan biznis i redovan izvor prihoda. 

Posebno tražene su nekretnine smještene daleko od užurbanih gradskih centara, u srcu šume ili tik uz obalu reke. Međutim, praksa pokazuje da se tokom sezone, a i za vreme dečijih raspusta i godišnjih odmora, izdaju i one koje su na nešto većoj udaljenosti.



Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike