Na 143 kilometra od Beograda prodaju se velika stambena zgrada, pomoćni objekat i zemljište za 12.888 evra! Imate jedan dan da ih kupite

11.10.2023

16:50

0

Osim nekretnina, na portalu se redovno održavaju licitacije na kojima se prodaju i različite pokretnosti, uključujući vozila i nameštaj

Na 143 kilometra od Beograda prodaju se velika stambena zgrada, pomoćni objekat i zemljište za 12.888 evra! Imate jedan dan da ih kupite
Ilustracija - Copyright Profimedia

Na portalu "Doboš" prodaju se nekretnine i imovina za koje su banke aktivirale hipoteke zbog neizmirenih rata zajmova. Trenutno je u ponudi kuća u Žagubici koja košta 12.800 evra, uz jemstvo od nešto više od 2.000 evra.

U cenu je uključeno čitavo imanje, koje obuhvata porodičnu stambenu zgradu, pomoćnu zgradu i zemljište. Imanje se nalazi u mestu Medveđica kod Žagubice, koja je udaljena 143 kilometra od Beograda.

Prodaja je zakazana za 12. oktobar, a fotografije kuće možete videti ovde.

Osim nekretnina, na portalu se redovno održavaju licitacije na kojima se prodaju i različite pokretnosti, uključujući vozila, nameštaj, elektroniku, pa čak i manje predmete kao što su pegle i knjige.

Ovi predmeti su imovina građana koji kasne u otplati kredita, lizinga ili minusa kod banke, te je njihova imovina zaplenjena i ponuđena po sniženim cenama kako bi se dug delimično otplatio.

Detalji o predmetima koji su na prodaju, uključujući mesto održavanja licitacije i opis samih predmeta, redovno se objavljuju na portalu "Doboš".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike