Vukovi izujedali ženu u zoološkom vrtu u Parizu: Lekari joj se bore za život

24.06.2024

00:30

0

Uprava zoološkog vrta izrazila je duboko žaljenje zbog incidenta i pokrenula internu istragu kako bi se utvrdilo kako je žena uspela da uđe u strogo zaštićeni pro

Vukovi izujedali ženu u zoološkom vrtu u Parizu: Lekari joj se bore za život
Ilustracija - Copyright Profimedia

Jedna 37-ogodišnja žena teško je povređena od ujeda vukova u zoološkom vrtu u Tuariju, u oblasti Pariza, nakon što je ušla u njihov ograđen i višestruko zaštićen prostor. Incident se dogodio u utorak popodne, izazvavši šok među posetiocima i osobljem zoološkog vrta.

Prema izjavama svedoka, žena je, iz nepoznatih razloga, uspela da pređe nekoliko nivoa zaštite i uđe u ograđeni prostor gde su se nalazili vukovi. Vukovi su je odmah napali, nanoseći joj teške povrede.

Osoblje zoološkog vrta brzo je reagovalo i uspelo da skloni vukove i pruži prvu pomoć ženi dok nije stigla hitna pomoć. Povređena žena je hitno prevezena u najbližu bolnicu gde je podvrgnuta hitnoj medicinskoj intervenciji. Trenutno je u kritičnom, ali stabilnom stanju.

Uprava zoološkog vrta izrazila je duboko žaljenje zbog incidenta i pokrenula internu istragu kako bi se utvrdilo kako je žena uspela da uđe u strogo zaštićeni prostor. "Bezbednost naših posetilaca i životinja je naš prioritet, i preduzećemo sve potrebne mere kako bi se ovakvi incidenti sprečili u budućnosti," navodi se u saopštenju.

 

 

Policija je takođe uključena u istragu kako bi se rasvetlile sve okolnosti ovog nesrećnog događaja. Incident je izazvao veliku pažnju javnosti i postavio pitanja o bezbednosnim merama u zoološkim vrtovima.

Još uvek nije poznato šta je motivisalo ženu da uđe u ograđeni prostor s vukovima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike