Lav rastrgao čoveka u zoološkom vrtu! Oglušio se o upozorenje, preskočio visoku ogradu da napravi selfi, ali zver ga je ščepala (VIDEO)

15.02.2024

22:30

0

Autor: M. Vu.

Lav Dongalpur je privremeno smešten u kavez pod nadzorom nakon ovog tragičnog napada

Lav rastrgao čoveka u zoološkom vrtu! Oglušio se o upozorenje, preskočio visoku ogradu da napravi selfi, ali zver ga je ščepala (VIDEO)
Lav umsrtio čoveka u indijskom zološkom vrtu - Copyright Preentskrin/Iks

U zoološkom vrtu Šri Venkatešvara u indijskoj saveznoj državi Andra Pradeš, lav po imenu Dongalpur usmrtio je 38-godišnjeg Prahlada Gujara iz Alvara, Radžastana. Gujjar je preskočio preko 25 stopa visoku ogradu kako bi napravio selfi sa lavom, ignorišući upozorenja čuvara da se udalji od zveri.

Incident se dogodio u četvrtak, a pre nego što je čuvar uspeo reagovati, Dongalpur je napao Gujara. Muškarac je preminuo na licu mesta.

 

 

Istraga je u toku, a vlasti ispituju da li je Gujjar bio pod uticajem alkohola prilikom preskakanja ograde.

Policija je u kontaktu sa porodicom preminulog, koji je bio sam u zoološkom vrtu tokom incidenta.

Lav Dongalpur je privremeno smešten u kavez pod nadzorom nakon ovog tragičnog napada.

 

 

Ovaj slučaj dolazi samo nekoliko dana nakon što je britanska turistkinja izgubila život utopivši se u Bengalskom zalivu dok je bila u poseti hramu u gradu Mamalapuram.

Incident ukazuje na opasnosti ponašanja koje uključuje ignorisanje sigurnosnih pravila u prisustvu divljih životinja, podsećajući posetioce na važnost poštovanja pravila i bezbednosnih smernica prilikom poseta zoološkim vrtovima i prirodnim rezervatima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike