Novi bizaran snimak američkog predsednika: Pogledajte kako se Bajden doslovno zamrznuo (VIDEO)

11.06.2024

15:09

0

Autor: Lj. S.

Sve vreme je izgledao potpuno izgubljeno u vremenu i prostoru

Novi bizaran snimak američkog predsednika: Pogledajte kako se Bajden doslovno zamrznuo (VIDEO)
Copyright AP Photo/Susan Walsh

Američki predsednik Džo Bajden odavno je poznat kao mašina za pravljenje gafova, pa tako ni ovoga puta nije razočarao svoje sledbenike. 

Bajden je u ponedeljak proslavio državni praznik Džuntint - Dan oslobođenja crnaca u SAD, koji je organizovan u dvorištu Bele kuće. Na ovom događaju nastupali su izvođači Gladys Knight i Pattie LaBelle. 

AP Photo/Susan Walsh
 

Tokom koncerta, Bajden je stajao pored potpredsednice Kamile Haris i brata pokojnog Džordža Flojda, koga je 2020. godine u Mineapolisu ubio policajac Derek Šovin. Svi pored njega su se smejali i plesali, dok je američki predsednik samo stajao.

Posebnu pažnju gledalaca je privuklo to što je Bajden stajao kao da je zamrznut, nije se ni milimetar pomerio. Sve vreme je izgledao potpuno izgubljeno u vremenu i prostoru. 

Nakon toga, američki predsednik je izašao na govornicu i izdeklamovao nerazgovetan govor, koji gotovo da niko od prisutnih nije mogao da razume. 

Bajdenovi česti mentalni posrtaji pokrenuli su pitanja o njegovoj sposobnosti da obavlja funkciju predsednika, ali to ga nije podstaklo da odustane od kandidature.

On već važi za najstarijeg predsednika u američkoj istoriji sa 81 godina, a na kraju drugog mandata imao bi 86. Anketa Njujork tajmsa pokazala je da se 72 odsto američkih glasača, uključujući više od polovine demokrata, složilo da je Bajden prestar da bi bio efikasan predsednik.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike