Bajden opet pobrkao lončiće: Poznajem Putina duže od 40 godina (VIDEO)

06.06.2024

15:42

0

Poznajem ga više od 40 godina. Brine me već 40 godina - rekao je Bajden

Bajden opet pobrkao lončiće: Poznajem Putina duže od 40 godina (VIDEO)
Copyright Profimedia

Poznavati Vladimira Putina, jednog od najmoćnijih ljudi današnjice, donekle se smatra i znakom prestiža, a jedan od onih koji se hvale kako ruskog lidera znaju zamalo pa od pamtiveka je i američki predsednik Džozef Bajden.

Predsednik Amerike koji ne može da se seti ni kada mu je umro sin Bo, kao ni da li trenutno ratuje u Ukrajini ili Iraku, tako se odlično "seća" da Putina poznaje čak 40 godina.

- Poznajem ga više od 40 godina. Brine me već 40 godina. On nije pristojan čovek. On je diktator i bori se da osigura da svoju zemlju drži na okupu, a da i dalje nastavi rat - tvrdi Bajden.

Bajden je, ako mu je verovati, a nije, ruskog predsednika upoznao otprilike onih godina kada se oženio drugom suprugom Džil, početkom osamdesetih godina prošlog veka.

Problem je, međutim, što su se dvojica lidera prvi put sreli tek 2011. godine.

- Američki predsednik Džo Bajden i ruski predsednik Vladimir Putin (…) prvi put su se sreli 2011. godine, kada je Bajden, tadašnji potpredsednik SAD, po sopstvenom iskazu Putinu, tada ruskom premijeru, rekao: "Mislim da nemaš dušu" - pisao je svojevremeno "Forin polisi".

Ovaj osamdesetčetvorogodišnjak, uspeo je nekako da 13 godina pretvori u četrdeset. Kako? Možda bi to mogli objasniti stručnjaci iz tima njegove kampanje koji tvrde da je on potpuno bistar i sposoban da vodi državu?

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RT Balkan

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike