Op, šta bi, gde gledamo sad, šta on to radi? Bajden napravio nikad više gafova u jednom danu, ni Džil nije znala šta će s njim (VIDEO)

07.06.2024

18:23

2

Napravio je pometnju među onima koji su stajali uz njega

Op, šta bi, gde gledamo sad, šta on to radi? Bajden napravio nikad više gafova u jednom danu, ni Džil nije znala šta će s njim (VIDEO)
Copyright Printscreen Twitter

Na društvenim mrežama ne prestaju da se pojavljuju snimci američkog predsednika Džozefa Bajdena koji su nastali tokom obeležavanja 80. godišnjice iskrcavanja saveznika u Normandiji.

U tim snimcima, Bajden deluje potpuno dezorijentisano, kao da ne zna gde se nalazi niti šta bi trebalo da radi.

Iako su njegova supruga Džil i francuski kolega Emanuel Makron sa suprugom Brižit kao po komandi pokušali da zamaskiraju njegovo ponašanje, naročito kad se u jednom trenutku okrenuo u suprotom pravcu, videlo se da im je izuzetno neprijatno.

U narednom trenutku ni Džil nije mogla da se snađe kada se američki lider savio tako da je delovalo da traži stolicu da sedne, da bi na vreme shvatio da je nema, dok neki smatraju da mu je to došapnula Džil koja je baš tada prekrila usta.

Tim povodom društvene mreže su prepalvili komentari da Bajden nije imao nikad više gafova u jednom danu, dok je jedan korisnik Tvitera izjavio da predsednik SAD, poznat po gafovima, deluje kao robot.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike