Pričalo se da je Ramzan Kadirov umro, a on se oglasio iz teretane: Ovaj video je sve što danas morate da vidite (VIDEO)

23.04.2024

18:08

0

Glasine su u minut i po negirane

Pričalo se da je Ramzan Kadirov umro, a on se oglasio iz teretane: Ovaj video je sve što danas morate da vidite (VIDEO)
Copyright Prinscreen Vkontakte/Ramzan Kadyrov

Čečenski lider Ramzan Kadirov pokušao je u utorak da uguši glasine o njegovoj smrti hvaleći se svojim režimom vežbanja u video-snimku nastalom u teretani.

Bradati trening ratnik Kadirov, tek što se nije znojio na bench presu, rekao je:

- Naporni dan završio se treningom i pozitivnošću. Fizička aktivnost ne samo da je dobra za vaše telo, već i za vaše raspoloženje. Večernji časovi su odličan način da se opustite i napunite baterije - napisao je on u okviru objave na ruskoj društvenoj mreži VKontakte.

Odeven u plavu trenerku i patike, Kadirov je radio vežbe na benču i rvao sa svojim drugovima iz teretane.

- Zapamtite, briga o svom zdravlju je investicija u budućnost, a doslednost i istrajnost dovešće vas do uspeha, kako u sportu, tako i u životu - napisao je čečenski lider, saveznik ruskog predsednika Vladimira Putina.

Ranije u ponedeljak, Novaja gazeta Evropa, letonski nezavisni ruski list izvestio je da je Kadirovu u januaru 2019. dijagnostifikovana nekroza pankreasa, što je navelo Moskvu da traži njegovog naslednika.

- Kadirov je prošle godine hospitalizovan sa akutnom plućnom insuficijencijom nakon predoziranja preoperativnim sedativom - navodi se u saopštenju u kom se poziva na upoznate izvore.

Kadirov je šef većinski muslimanske Čečenske Republike u Rusiji i smatra se jednim od Putinovih najistaknutijih saveznika.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike