Pojavio se snimak Kadirova nakon vesti da je ozbiljno bolestan: Posle njega sve je jasno (VIDEO)

16.09.2023

11:02

0

Trenutno nema preciznih informacija o mestu i vremenu nastanka ovog videa

Pojavio se snimak Kadirova nakon vesti da je ozbiljno bolestan: Posle njega sve je jasno (VIDEO)
Ramzan Kadirov - Copyright Profimedia

Umar Daudov, pomoćnik lidera Čečenije Ramzana Kadirova, podelio je na društvenim mrežama snimak koji prikazuje Kadirova tokom večernje šetnje sa porodicom, usred brojnih glasina o njegovom ozbiljnom zdravstvenom stanju.

U video-snimku vidi se kako kako prolazi kroz šetalište sa svojim sinovima i drugim članovima svoje porodice. Međutim, trenutno nema preciznih informacija o mestu i vremenu nastanka ovog videa.

- Večernja šetnja je bila odličan završetak večere sa porodicom. Iskoristite ove srećne trenutke, prijatelji. Nađite vremena i posvetite više pažnje svojoj porodici. Odmorite se od gužve i ugodite sebi i njima - citirao je Daudov reči Kadirova.

 

 

Snimak je počeo da kruži društvenim mrežama nedugo pošto su se pojavile vesti o zdravstvenim problemima lidera Čečenske Republike. Andrej Jusov, predstavnik Glavne obaveštajne uprave Ministarstva odbrane Ukrajine, tvrdio je da je Ramzan Kadirov zaista u teškom zdravstvenom stanju, izražavajući zabrinutost zbog glasina da je u komi.

Navodi se čak i da se trenutno čeka njegovo prebacivanje iz Čečenije u inostranstvo, verovatno u Ujedinjene Arapske Emirate (UAE), radi daljeg lečenja.

Prethodno su se pojavile neobične vesti da je Kadirov navodno živog zakopao zamenika premijera Čečenije i svog ličnog lekara Elkana Sulejmanova zbog sumnje da je pokušao da otruje Kadirova. Ove glasine su preplavile medije, a Sulejmanov je bio optužen za pogoršanje zdravstvenog stanja Kadirova.

Profimedia
 

Glasine su krenule početkom godine kada su se pojavili snimci u kojima deluje natečeno i kao da teško drži oči otvorenim. Postojala je teorija o problemima sa bubrezima, ali Kadirov je, prema nekim izvorima, verovao da je otrovan injekcijama koje mu je dao Sulejmanov.

Elkan Sulejmanov je otpušten sa pozicije potpredsednika vlade u oktobru 2022. godine, nakon čega je nestao, a prestao je da bude aktivan i na društvenim mrežama.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike