"Princ Vilijam i kralj Čarls je zakopali u dvorištu": Internet preplavljen teorijama zavere o Kejt Midlton (FOTO)

14.03.2024

16:26

0

Autor: Lj. S.

Princeza od Velsa je članica dvora koja je najduže izostala iz javnosti

"Princ Vilijam i kralj Čarls je zakopali u dvorištu": Internet preplavljen teorijama zavere o Kejt Midlton (FOTO)
Copyright AP Photo/Frank Augstein, Pool, File

Kejt Midlton trenutno je u žiži javnosti zbog čitave drame koja se odvija proteklih par meseci u britanskoj kraljevskoj porodici, a upravo zbog toga na društvenim mrežama pojavile su se brojne teorije zavere o njenom "nestanku". 

Princeza od Velsa je članica dvora koja je najduže izostala iz javnosti, a čitava drama se zahuktala jer je Kejt za Dan žena objavila fotošopiranu fotografiju sa decom

Na društvenoj mreži X sada su se pojavile brojne teorije zavere o njenom nestanku. 

- Kejt Midlton viđena u Simsu 2 obučena u crvenu haljinu, sa zlatnim lančićem oko vrata i sa crnom perikom - bio je jedan od komentara. 

Drugi korisnik je objavio fotografiju princa Vilijama i kralja Čarlsa pored zasađenog drveta na kojoj je napisao: "Kejt, ne, izvinite, nismo je videli". 

Takođe, jedan je napisao da Kejt odbija da obavlja kraljevske dužnosti nakon saznanja da će je princ Vilijam zameniti ljubavnicom, Rose Hanburi (39), posle svih tih godina koliko je vredno radila kako bi se "dočepala" krune. 

Sa druge strane, drugi korisnici smatraju da je Kejt bila trudna sa preminulim aristokratom Tomasom Kingstonom, te da ju je kraljevska porodica naterala na abortus.

Inače, Kingston je nedavno pronađen mrtav u kući svojih roditelja u Glosterširu, a njegova smrt se nije vodila kao sumnjiva. 

Usled raznih nagađanja, izvori bliski kraljevskoj porodici otkrili su kako Kejt Midlton sigurno teško doživljava sve spekulacije tokom oporavka od abdominalne operacije, ali isto tako je nemoguće da ljude ubede u suprotno sve dok se princeza ne pojavi u javnosti.

Kejt se već dva meseca nije pojavila u javnosti a iako je rečeno da neće učestvovati na javnim događajima pre juna zbog oporavka, korisnici društvenih mreža smatraju da je krajnje neobično što nije objavljena nijedna njena slika. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike