"Zabrinut sam za Kejt, uopšte nije izgledala dobro": Britanska kraljevska porodica pod lupom!

13.03.2024

20:21

0

Autor: Lj. S.

Izvori bliski kraljevskoj porodici su otkrili kako Kejt Midlton sigurno teško doživljava sve spekulacije

"Zabrinut sam za Kejt, uopšte nije izgledala dobro": Britanska kraljevska porodica pod lupom!
Britanska princeza Kejt - Copyright Victoria Jones/Pool Photo via AP, File

Britanska kraljevska porodica je pod lupom nakon svih misterioznih događaja oko princeze Kejt Midlton.

Izvori bliski kraljevskoj porodici su otkrili kako Kejt Midlton sigurno teško doživljava sve spekulacije tokom oporavka od abdominalne operacije, ali isto tako je nemoguće da ljude ubede u suprotno sve dok se princeza ne pojavi u javnosti.

- Razmišljam o tome kako se sigurno oseća apsolutno jadno. Ovaj skandal je sigurno pokvario njen Dan majki. U ponedeljak je snimljena u automobilu sa Vilijamom. Prema onome što vidimo, nije izgledala tako srećno, sigurno je sada pod velikim pritiskom kad god se pojavi u javnosti. Pritisak se udvostručio. Mislim da je psihički i fizički u krhkom stanju. I trebalo bi da je pustimo - rekla je Dženi Bond za GB njuz.

Skandal sa loše obrađenom fotografijom za Dan majki, na kojoj se nalazi Kejt Midlton sa decom, još uvek nije zaboravljen, a nakon brojnih teorija zavere, pojavila se još jedna.

Navodno, da bi otklonili sve sumnje, princeza Kejt se vozila u automobilu sa Vilijamom, međutim, mnogi tvrde kako je tada sa njim bila ljubavnica Sara Rouz Čolmondeli, te da se tek stvarno ne zna šta se događa sa omiljenom princezom.

Inače, Kejt se već dva meseca nije pojavila u javnosti a iako je rečeno da neće učestvovati na javnim događajima pre juna zbog oporavka, korisnici društvenih mreža smatraju da je krajnje neobično što nije objavljena nijedna njena slika. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike