"Princ je imao aferu i zato je Kejt nestala iz javnosti": Ko je Rouz - junakinja novih tračeva o kraljevskoj porodici?

04.03.2024

15:43

0

Autor: N.P.

Šuška se da je Kejt u komi, da je teško bolesna, da je imala plastičnu operaciju...

"Princ je imao aferu i zato je Kejt nestala iz javnosti": Ko je Rouz - junakinja novih tračeva o kraljevskoj porodici?
Kejt Midlton i Rouz Hanburi su bile dugogodišnje prijateljice - Copyright Profimedia

Ukoliko niste previše aktivni na društvenim mrežama, verovatno ste propustili gomilu teorija zavera o britanskoj princezi Kejt, koje nema već dva meseca u javnosti, i njenog supruga princa Vilijama.

Iako je Kensingtonska palata potvrdila da se Kejt Midlton neće pojavljivati u javnosti pre Uskrsa, nakon operacije abdomena, mnogi ljudi su ubeđeni da je u komi, da je teško bolesna ili da je imala plastičnu operaciju. U priče je sada upletena i Rouz Hanburi (39), nekadašnja manekenka, udata za Dejvida Čamlija, sedmog markiza od Čamlija.

Pojedini korisnici društvenih mreža veruju da je Kejt odsutna iz javnosti jer je princ Vilijam navodno imao aferu sa Rouz.

Jamie Lorriman/Pool Photo via AP
Kejt Midlton i princ Vilijam

- Ja mislim da je Kejt uručila Vilijamu papire za razvod zato što neće da pređe preko prevare, ali je to učinila u trenutku kada je Čarls objavio da boluje od raka, pa je palata rekla: "Ne možemo da imamo razvedenog kralja" i sad čine sve da je nateraju da ostane - rekao je jedan maštoviti tviteraš.

Inače, Rouz i Kejt su godinama bile prijateljice, a prema pisanju "Sana" 2019. su se udaljile. Navodno, pisci Gil Koren i Nikol Klif su tada tvrdili da su znali za aferu Vilijama i Rouz.

Vilijamovi advokati su navodno poslali pravno upozorenje medijima, ali nijedan od učesnika ove priče nije potvrdio glasine.

Izvor blizak kraljevskoj porodici je izjavio za "Dejli bist": "Nikada nije bilo nekog neprijateljstva između Rouz i Kejt. Glasine su prave budalaštine".

Profimedia
Rouz Hanburi sa suprugom na krunisanju kralja Čarlsa

Dve dame su ponovo počele da se druže nakon krunisanja kraja Čarlsa.

Rouz Hanburi nije komentarisala tračeve koji se šire mrežama, ali je na Instagram nalogu Hoton hola, kuće kojoj pripada porodica Hanburi, objavljena slika deteta koje posmatra jednu metalnu skulpturu.

Ona sa markizom ima troje dece, a mnogi smatraju da je ovom objavom poručeno da je Rouz posvećena porodici i da ne mari za glasine.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike