Nove glasine drmaju britansku javnost: Kejt imala ljubavnika koji se ubio?

13.03.2024

21:54

0

Autor: Lj. S.

On je i sam bio član kraljevske porodice

Nove glasine drmaju britansku javnost: Kejt imala ljubavnika koji se ubio?
Copyright Profimedia

Nakon brojnih teorija zavera koje se tiču britanske princeze Kejt Midlton, sada se pojavila jedna, sasvim nova spekulacija - imala je ljubavnika sa kojim je čekala dete.

Kao tajni ljubavnik Kejt Midlton naveden je aristokrata Tomas Kingston, koji je iznenada preminuo krajem februara ove godine u 45. godini. 

Kingston je i sam bio član britanske kraljevske porodice, a deo iste postao je brakom sa lejdi Gabrijelom Vindzor, ćerkom princa i princeze Majkl od Kenta i bliskom rođakom kralja Čarlsa II.

Profimedia
Tomas Kingston

Kingston i lejdi Gabrijela bili su zajedno od 2015, a venčali su se 2019. godine, ali se on oduvek kretao u kraljevskim krugovima. Tako je u prošlosti povezivan i sa Natali Hiks-Lobeke, bivšom devojkom princa Vilijama, a navodno se tokom 2011. zabavljao i sa Pipom Midlton, rođenom sestrom Kejt Midlton. Par je nakon raskida ostao u prijateljskim odnosima, pa je on išao na Pipino venčanje 2017, ali i ona na njegovo dve godine kasnije.

Inače, Kingston je nedavno pronađen mrtav u kući svojih roditelja u Glosterširu, a njegova smrt se nije vodila kao sumnjiva. 

Profimedia
 

U početku nije objavljen uzrok smrti, ali su britanski mediji nedavno preneli da je preminuo od "traumatske rane na glavi" i da je u blizini njegovog tela pronađen pištolj, te da sve ukazuje da je reč o samoubistvu.

Pre smrti Tomas je ručao sa roditeljima, a digao je ruku na sebe kada je par otišao da se prošeta. 

Objavljeno je da nije imao nikakvih finansijskih problema, niti problema u odnosima sa ljudima, a njegov čin bio je neverovatan šok za sve. 

Profimedia
 

- Ne možeš da se ne zapitaš kako se ovo desilo. Bio je tako mentalno stabilan i zdrav. Nije bio sklon depresiji - rekao je jedan od njegovih prijatelja.

Jasno je da je Tomasova iznenadna smrt, i to u trenutku kada i Kejt nema u javnosti, digla veliku prašinu i dovela do gore pomenute teorije zavere. 

Takođe, javnosti je sumnjiva činjenica i da Vilijam nije prisustvovao Kingstonovoj komemoraciji, premda je juče saopšteno da se princ pojavio na njegovoj privatnoj sahrani.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike