Nekadašnji prijatelj glavnog osumnjičenog za nestanak Medlin plaši se da će Bruknera pustiti iz zatvora: Treba dugo da ostane iza rešetaka

08.03.2024

13:41

0

Post smatra da bi puštanje nemačkog pedofila na slobodu bilo zastrašujuće

Nekadašnji prijatelj glavnog osumnjičenog za nestanak Medlin plaši se da će Bruknera pustiti iz zatvora: Treba dugo da ostane iza rešetaka
Kristijan Brukner je osumnjičen za otmicu Medlin Meken - Copyright Profimedia

Kristijan Post, nekadašnji prijatelj Kristijana Bruknera, osumnjičenog za nestanak male Medlin Meken u Portugaliji 2007. godine, izrazio je nadu da će Brukner ostati dugo iza rešetaka i da će pravda biti zadovoljena.

Post smatra da bi puštanje nemačkog pedofila na slobodu bilo zastrašujuće, s obzirom na pretnju koju bi takav korak predstavljao za druge.

Na aktuelnom suđenju u Nemačkoj Brukner se suočava s optužbama za seksualne zločine koji nisu direktno povezani sa slučajem nestanka male Medlin.

Takođe se suočava s optužbama za pet seksualnih delikata u Portugaliji u periodu od 2000. do 2007. godine, koji nisu povezani sa nestankom devojčice.

Brukner je tvrdio da je nevin, ističući da nema dokaza koji ga povezuju s nestankom male Medlin, navodeći u pismima da "nije ubica i da nema dokaza protiv njega, iako ceo svet veruje u to".

Profimedia
Medlin Meken

Britanski iseljenik Ken Ralfs (57) tvrdi da je Brukner planirao otmicu male Medlin kako bi je prodao paru koji nije mogao da ima decu. Prema Ralfsu, Brukner i njegov saučesnik su sledili taj plan, ciljajući na devojčicu u spavaćoj sobi odmarališta.

Podsetimo, Medlin je nestala iz svoje spavaće sobe 3. maja 2007. godine dok su njeni roditelji večerali sa prijateljima tokom porodičnog odmora u letovalištu Praja da Luz. Ispotavilo se da je Brukner radio u tom restoranu upravo u to vreme.

Ukoliko bude proglašen nevinim na aktuelnom suđenju, na slobodi će se naći za 18 meseci jer mu je toliko vremena ostalo do kraja trenutne zatvorske kazne.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike