Otkriveni novi detalji o Brukneru: U vreme nestanka male Medlin radio je u baru u kom su njeni roditelji večerali

01.03.2024

11:38

0

Navodno je planirao da otme devojčicu i proda je paru koji nije mogao da ima decu

Otkriveni novi detalji o Brukneru: U vreme nestanka male Medlin radio je u baru u kom su njeni roditelji večerali
Copyright Profimedia

Kristijan Brukner, Nemac osumnjičen za nestanak Medlin Meken, radio je, prema navodima, u tapas baru u Algerveu gde su roditelji devojčice večerali u vreme kada je nestala.

Prema izvorima, osumnjičeni je bio zaposlen u objektu gde su Kejt i Džeri Meken večerali sa prijateljima u noći kada je trogodišnjakinja nestala u maju 2007. godine.

Trenutno se Kristijan suočava sa suđenjem u Nemačkoj zbog optužbi za seksualne zločine koji nisu povezani sa slučajem nestanka male Medlin.

Optužen je za pet seksualnih delikata koje je navodno počinio u Portugaliji između 2000. i 2007. godine, a koji nisu povezani sa nestankom devojčice.

Kristijan je ranije tvrdio da nije odgovoran za nestanak devojčice i pokušavao je da dokaže svoju nevinost putem pisama u kojima je istakao da "nije ubica i da protiv njega nema dokaza, iako ceo svet u to veruje".

Prema izjavama jednog britanskog bivšeg iseljenika, Brukner je navodno planirao da otme malu Medlin i proda je paru koji nije mogao da ima decu. Ken Ralfs (57) tvrdi da veruje da su Brukner i njegov saučesnik na kraju sproveli taj plan, otevši Medlin iz odmarališta.

Medlin je nestala iz svoje spavaće sobe 3. maja 2007. godine dok su njeni roditelji bili na večeri sa prijateljima u blizini odmarališta Praja da Luz tokom porodičnog odmora.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike