Tramp i Milej se srdačno izgrlili, evo šta su poručili jedan drugome (VIDEO)

25.02.2024

13:27

0

Milej je preuzeo predsedničku funkciju u decembru nakon što je vodio kampanju inspirisanu Trampom

Tramp i Milej se srdačno izgrlili, evo šta su poručili jedan drugome (VIDEO)
Donald Tramp i Havijer Milej - Copyright Profimedia

Predsednik Argentine Havijer Milej srdačno se zagrlio sa bivšim liderom SAD Donaldom Trampom, dan nakon što se sastao sa zvaničnicima administracije Džozefa Bajdena u Buenos Ajresu.

Tramp i Milej bili su glavni govornici na godišnjoj Konzervativnoj političkoj konferenciji (CPAC) u subotu, nedaleko od Vašingtona.

Tokom susreta iza govornice, na snimku člana Trampovog izbornog štaba, Milej je uzviknuo "predsedniče!" i prišao Trampu, srdačno ga zagrlio, nakon čega su se fotografisali.

Milej je preuzeo predsedničku funkciju u decembru nakon što je vodio kampanju inspirisanu Trampom, sa sloganom "Načinimo Argentinu ponovo velikom" (MAGA), nalik Trampovom pokretu - "Načinimo Ameriku ponovo velikom" (MAGA).

Na snimku se čuje Tramp kako kaže Mileju: "Načinite Argentinu ponovo velikom", na šta je Milej odgovorio "Živela sloboda".

Milej je izrazio nadu da će se Tramp, za koga se očekuje da će pobediti na unutarstranačkim izborima za predsedničku nominaciju, vratiti u Belu kuću, dok je Tramp nazvao argentinskog lidera "džentlmenom".

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike