Čuvarka zatvora optužena da je imala seks na radnom mestu, tvrdi da ne zna za džakuzi žurke: Život mi je uništen

18.11.2023

14:03

0

Navodno je koristila kancelariju svog šefa kako bi imala seksualne odnose sa osobljem tokom radnog vremena

Čuvarka zatvora optužena da je imala seks na radnom mestu, tvrdi da ne zna za džakuzi žurke: Život mi je uništen
Copyright Profimedia

Čuvarka zatvora, identifikovana samo kao S., našla se u središtu seks-skandala u belgijskom zatvoru Lantin, a na sudu je odbacila optužbe prema kojim je proglašena nimfomankom.

Kako piše Dejli mejl, čuvarka je tom prilikom istakla da su joj život i reputacija uništeni.

Prema ranijim informacijama, osoblje zatvora u blizini Liježa organiziralo je orgije u džakuzijima, a partneri su se birali prema boji narukvica. Deset zatvorskih službenika, uključujući tri žene, redovno se sastajalo kod jednog od muških čuvara na ovim žurkama.

S., koja je takođe lokalna odbornica političke stranke DFI, navodno je koristila kancelariju svog šefa kako bi imala seksualne odnose sa osobljem tokom radnog vremena, umesto da obavlja svoje dužnosti nadzora zatvorenika.

S. tvrdi da su optužbe potpuno neutemeljene i da nikad nije učestvovala u takvim aktivnostima. Ona takođe tvrdi da nije znala da druge kolege organizuju seksualne žurke. Muški čuvar P., koji je bio organizator zabava, takođe je optužen za seksualne odnose sa zatvorenicama.

Advokat S., Mišel Degreve, istakao je da njegova klijentkinja negira sve optužbe i tvrdi da nikada nije imala odnose na radnom mestu niti učestvovala u orgijama i da ove laži škode njenom ugledu.

Direktor zatvora Mark Brisi poslao je poruku osoblju naglašavajući da rad u opuštenoj atmosferi ne znači pretvaranje radnog mesta u cirkus ili lunapark i da je zatvor radno mesto, a ne zabavni klub. Detalji o dešavanjima u zatvoru isplivali su u javnost nakon što je anonimni izvor javio direktoru šta se dešava.

Usled optužbi, S. je premeštena u ženski deo zatvora, kako bi, prema nekim izvorima, kontrolirala svoje seksualne nagone. S druge strane, čuvaru P. zabranjen je ulazak u ženski deo zatvora.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike