Roditelji iz pakla! Maja i Saša držali ćerku (3) zatvorenu u podrumu, devojčica preminula, pa telo s tegovima bacili u kanal

14.10.2023

13:42

1

Sumnja se da su je bila pod kaznom zbog nečega što je uradila, a oni tvrde da su joj redovno davali hranu i vodu

Roditelji iz pakla! Maja i Saša držali ćerku (3) zatvorenu u podrumu, devojčica preminula, pa telo s tegovima bacili u kanal
Copyright Profimedia

Nemačka policija uhapsila je u četvrtak Maju V. (39) pod sumnjom da je, zajedno sa svojim suprugom Sašom (40), zatvorila njihovu trogodišnju ćerku u podrum i ostavila je tamo nekoliko dana, što je dovelo do njene smrti.

Ovaj jeziv slučaj otkriven je kada je Saša pozvao policiju u petak i izjavio da je telo deteta bacio u kanal Rajne, koristeći tegove kako bi bio siguran da će ono potonuti. Kasnije se ispostavilo da je devojčica umrla najmanje dan pre toga, verovatno usled inhalacije želudačnih izlučevina u pluća.

Postoji sumnja da su roditelji, kao kaznu, zatvorili devojčicu u podrum nekoliko dana pre toga, pri čemu su joj ostavili hranu i piće. Druga ćerka Maje i Saše je, navodno, potvrdila policiji da je videla roditelje kako odvode njenu sestu u podrum.

Saša je, prema navodima, tvrdio na saslušanju da su redovno obilazili dete i davali joj hranu i vodu, ali da su je pronašli mrtvu 1. oktobra.

Telo devojčice je iste noći vezao za tegove i bacio u kanal blizu Oberhausena.

Pixabay/eignatik17
 

Prvi rezultati obdukcije nisu ukazivali na fizičko zlostavljanje deteta.

Majka tvrdila da nije umešana

Policija je takođe privela majku trogodišnje žrtve.

- U slučaju ubijene trogodišnje devojčice iz Dinslakena, komisija za ubistva u Duisburgu je u četvrtak kasno popodne uhapsila 39-godišnju majku deteta. Policijska istraga nad ocem (40), koji je već bio osumnjičen, otkrila je konkretne dokaze da je majka devojčice zajedno sa njim namerno teško zlostavljala dete i na kraju ga ubila - naveli su iz policije.

Maja V. je nakon hapšenja muža tvrdila novinarima da nije umešana u smrt devojčice na bilo koji način.

Policija trenutno ispituje da li su komšije primetile bilo kakve čudne okolnosti u vezi sa porodicom. Jedan od stanara zgrade u kojoj se dogodila tragedija izjavio je: "Inače se u ovoj zgradi sve čuje, ali ništa tih dana nismo čuli, ni plač, ni vriske, ništa. Ne znam kako."

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike