Majka i očuh iz pakla! Ubio dete (4) tučkom za meso! Besomučna tortura trajala mesecima, sve snimao!

22.06.2023

12:00

0

Danijel je otac troje dece iz prethodnih veza i već je navodno prijavljivan za nasilje

Majka i očuh iz pakla! Ubio dete (4) tučkom za meso! Besomučna tortura trajala mesecima, sve snimao!
Copyright Privatna arhiva

Danijel G. (33) i Malgorzata V. (28) iz Nemačke sumnjiče se za brutalno ubistvo četvorogodišnjeg dečaka Fabijana (4), inače Malgorzatinog sina.

Dete je ubijeno u januaru ove godine, a sada su se pojavili detalji iz istrage, koji otkrivaju da je dete preživljavalo pakao mesecima uoči smrti, koja je bila užasna. Naime kako se sumnja očuh ga je tukao do smrti tučkom za meso.

Razmere nasilja učinjenog malom Fabijanu iz Barsinghauzena (Donja Saksonija) šokirale su čak i iskusne istražitelje. Kako se navodi majka i očuh bili su čisto zlo.

Javni tužilac je za ubistvo optužio Danijela G. (33), partnera Fabijanove majke, dok će majka da odgovara za delo nečinjenja, odnosno saučesništvo u ubistvu. Navodi se da je iznova i iznova zlostavljala dete, kao i da nije sprečila partnera u strašnim torturama koje je vršio nad dečakom.

Očuh sam pozvao hitnu

Privatna arhiva
 

 

Sve se dogodilo sredinom januara, kada je Daniel F. je uputio hitnoj pomoći. Rekao je da je njegova partnerka otkrila beživotno telo sina u krevetu i započela reanimaciju.

Lekari Hitne pomoći su brzo stigli, ali ništa nisu mogli da urade za mališana, ali su nakon otkrivenih povreda na telu postali sumnjičavi.

Nisu poverovali u priču para da je dečak danima unazad više puta padao sa stepenica, a onda je nakon obdukcije postalo jasno da je smrt četvorogodišnjaka nije nesrećan slučaj.

Tokom istrage, policajci su otkrili da je Fabijan mesecima prolazio kroz pakao.

Majka Malgorzata V. preselila se iz Poljske u Barsinghauzen sa sinom i ćerkom (6) u maju 2022. godine. Na „TikToku” je inače upoznala vozača viljuškara Danijela G.

I Danijel je otac troje dece iz prethodnih veza i već je navodno prijavljivan za nasilje, dok je Fabijanova majka na evidenciji poljskih vlasti zbog zanemarivanja dece.

Čet saobraćaj otkriva kroz koji su pakao prošli dečak i njegova sestra

Na zaplenjenim pametnim telefonima para, oboje su otvoreno pisali o tome kako su kažnjavali Fabijana i njegovu sestru.

Navodi se da su decu, između ostalog, maltretirali kablovima za mobilne telefone i kaiševima. Takođe uskraćivana im je hrana i zaključavani su u orman. Navodi se da je Danijel G., koji je čuvao decu kada je njegova partnerka odlazila da radi kao čistačica, poseban pik imao na dečaka.

Fabijan je, po svemu sudeći, redovno morao da kleči pred svojim mučiteljem, ispruženih malih ruku u vazduhu, a sav užas dokumentuju snimci mobilnog telefona.

 

Fabijan nedeljama živeo sa slomljenom gornjom vilicom

Još jedna potresna činjenica je da je krajem decembra 2022. godine, 33-godišnjak navodno slomio gornju vilicu detetu i izbio zub tokom jedne od svojih kaznenih akcija. Teška povreda je zataškana, a par ga nije odveo kod lekara.

Suđenje ovom paru iz pakla je zakazano za decembar. Oboje su u pritvoru i nisu se izjasnili o optužbama. 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike