Isplivao novi snimak Prigožina: Za one koji se pitaju da li sam živ ili ne - evo odgovora (VIDEO)

31.08.2023

12:51

0

Video je objavljen na Telegram kanalu "Grey Zone", koji ima veze sa "Vagnerom"

Isplivao novi snimak Prigožina: Za one koji se pitaju da li sam živ ili ne - evo odgovora (VIDEO)
Copyright Profimedia

U nedavno objavljenom video-snimku koji prikazuje Evgenija Prigožina, bivšeg vođu ruske paravojne grupe "Vagner", zabeležen je trenutak nekoliko dana pre njegove smrti u avionskoj nesreći 23. avgusta.

U snimku se Prigožin obraća onima koji su započeli diskusije o tome da li je živ, potvrđujući da je dobro.

- Za sve one koji se pitaju da li sam živ ili ne, evo vam odgovora - trenutno je vikend, sredina avgusta 2023. godine, i ja se nalazim u Africi - kaže on u snimku.

Video je objavljen na Telegram kanalu "Grey Zone", koji ima veze sa "Vagnerom". Prigožin takođe pominje svoje dobro zdravlje, odgovarajući na pitanja o svom privatnom životu i zaradi.

Međutim, Rojters nije uspeo da potvrdi autentičnost lokacije ili datuma snimka, budući da je nekadašnji šef "Vagnera" snimljen u pokretnom vozilu.

 

 

Agencija primećuje da Prigožin nosi istu maskirnu odeću i šešir kao i sat na desnoj ruci, što se poklapa sa njegovim izgledom na prethodnom video-snimku objavljenom 21. avgusta, gde je takođe tvrdio da je bio u Africi.

Sudeći po informacijama, ovaj najnoviji video-snimak verovatno je napravljen tokom vikenda 19. ili 20. avgusta, samo nekoliko dana pre nego što je Prigožin stradao u avionskoj nesreći severno od Moskve 23. avgusta. Sahranjen je u utorak u svom rodnom gradu Sankt Peterburgu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike