Medvedev: Bog će suditi Zelenskom i ostalima, biće kažnjeni za ono što su uradili

02.04.2023

15:13

0

Medvedev je objavio i odlomak iz Otkrovenja Jovana Bogoslova

Medvedev: Bog će suditi Zelenskom i ostalima, biće kažnjeni za ono što su uradili
Dmitrij Medvedev - Copyright Profimedia

Bog će kazniti predsednika Ukrajine Vladimira Zelenskog i njegov tim za sva zlodela nad Ukrajinskom pravoslavnom crkvom (UPC), napisao je na svom Telegramu zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

- Gledajući šta Zelenski i ostali rade sa Kijevsko-Pečerskom lavrom, posebno jasno shvataš kakva su to razbesnela kopilad i podli ološ. Za njih jednostavno ne postoji druga definicija. Siguran sam da će se oni naći, ne samo pred sudom čovečjim, već pre svega pred Božjim sudom. I biće kažnjeni za sve što su uradili - ljutito je napisao političar.

Medvedev je objavio i odlomak iz Otkrovenja Jovana Bogoslova (Apokalipsa 19-20): „I bi uhvaćena zvijer, i s njom lažni prorok koji učini pred njim znake kojima prevari one koji primiše žig zvijerin koji se poklanjaju ikoni njezinoj: živi biše bačeni oboje u jezero ognjeno, koje gori sumporom“.

Od jeseni 2022. godine ukrajinske vlasti  pretresaju više crkava UPC, uključujući Kijevsko-Pečersku lavru. Savet bezbednosti Ukrajine je objasnio da sprovodi kontraobaveštajne mere usmerene na "suprotstavljanje subverzivnim aktivnostima ruskih specijalnih službi".

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike