Devojčice izbole vršnjakinju 32 puta turpijom za nokte: Nemačka policija otkrila detalje slučaja koji je sve zaprepastio

20.03.2023

11:23

0

Autor: N.P.

Nije poznato da li je Luiz bila i dalje živa kada su je bacile niz padinu

Devojčice izbole vršnjakinju 32 puta turpijom za nokte: Nemačka policija otkrila detalje slučaja koji je sve zaprepastio
Copyright Youtube/WELT

Nemačka devojčica (12), koju su ubile dve vršnjakinje, izbodena je turpijom za nokte 32 puta, preneli su tamošnji mediji.

Devojčice su drugaricu Luiz F. izbole nasmrt, a onda njeno telo ostavile u šumovitom području nadomak Frojdenberga.

Iako tačan motiv zločina tek treba da se otkrije, veruje se da je svemu prethodila svađa zbog dečka ili zato što je žrtva ismevala jednu od devojčica koja ju je ubila.

Kada se Luiz nije vratila kući 11. marta, nakon posete jednoj od osumnjičenih drugarica, roditelji su prijavili njen nestanak i pokrenuta je opsežna potraga.

Područje su nadletali dronovi i helikopter, a dovedeni su i psi tragači. Telo je pronađeno u blizini biciklističke staze.

Osumnjičene, stare 12 i 13 godina, išle su u školu sa Luiz, a u policiji su priznale zločin.

- Ovo je veoma neobično i šokantno, čak i za sve nas - rekao je tužilac Koblenca Mario Manvejler.

Policija je dugo tražila oružje kojim je devojčica izbodena, ali je odustala. Iako se prvobitno mislilo da je reč o nožu, ispostavilo se da je to turpija za nokte.

Nakon što su je izbole, bacile su je niz padinu i ostavile dok se temperatura spuštala do nule. Dejli mejl je preneo da su joj na glavu stavile i plastičnu kesu.

Jedna devojčica je rekla drugoj da je udari kamenom "ili će i ona ležati pored nje", navedeno je.

Nije poznato da li je Luiz bila i dalje živa kada su je bacile niz padinu.

- Ovaj zločin je užasan. Iskusni policajci koji su istraživali mnoga ubistva su bili šokirani, ne samo zbog godina žrtve već i godina počinilaca - rekao je jedan izvor.

Roditelji stradale devojčice su poručili za lokalne novine: "Nema reči kojima može da se opiše neopisivo. Za nas vreme i dalje stoji. Ne možete da vidite tugu niti da je čujete, možete samo da je osetite".

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike