Dramatični snimak krvave borbe: Braća se potukla sa radnicima u ribarnici, zaposleni izvadio nož i izbo ih! (VIDEO)

18.03.2023

13:54

0

Do smrtonosnog incidenta došlo je kada je Bobi Barel ušao u prodavnicu da kupi škampe za rođendanski obrok, gde se ubrzo zatim posvađao

Dramatični snimak krvave borbe: Braća se potukla sa radnicima u ribarnici, zaposleni izvadio nož i izbo ih! (VIDEO)
Copyright Printscreen Youtube/Eyewitness News ABC7NY

Dramatični snimak sigurnosne kamere zabeležio je smrtonosnu tuču oko navodno ukradenih škampa u ribarnici u Harlemu, delu četvrti Menhetn u Njujorku, u kojoj je prošlog meseca čovek sa Menhetna smrtno izboden, a njegov brat ranjen.

U snimku se vidi kako se Robert „Bobbi“ Barel (29) i njegov brat Malik Barel (25) tuku sa radnicima na „Fish Express Fish Marketu" 21. februara, jure iza pulta i bacaju stolicu na zaposlene.

Trgovac ribom Junior Akuino Ernandez viđen je kako juri na braću nožem, više puta ubadajući mlađeg Barela, a zatim i njegovog brata dok se vraćaju iz prodavnice.

Malik Barel je kasnije preminuo od zadobijenih rana, dok je njegov brat prebačen u bolnicu u stabilnom stanju.

Ernandez (34) je optužen za ubistvo tokom borbe, ali je okružni tužilac Menhetna Alvin Brag kasnije odustao od optužbe do dalje istrage.

Ernandez, oženjeni otac četvoro dece koji je tvrdio da je reagovao u samoodbrani, i dalje se suočava sa optužbama za napad i vraća se na sud 4. aprila, pokazuju sudski zapisi.

Do smrtonosnog incidenta došlo je kada je Bobi Barel ušao u prodavnicu da kupi škampe za rođendanski obrok, gde se ubrzo zatim posvađao sa radnikom na ribljoj pijaci.

U snimku nadzorne kamere vidi se kako se dva radnika bore sa njim dok se čini da pokušava da napusti radnju sa kesom škampa, koju ispušta na zemlju pre nego što je zamahnuo na jednog radnika i pobegao iz prodavnice.

Kasnije se vidi kako se vraća sa svojim mlađim bratom i upada u prodavnicu i iza tezge, gde oni bacaju stolicu i tuku se sa radnicima.

Ernandez se tada vidi kako ih ubada nožem.

Bobi Barel je optužen za napad i provalu u incidentu.

Njegov otac, Robert Barel, osporio je tvrdnju da je njegov sin pokušavao da ukrade škampe.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike