Oglasila se poljska policija o devojci koja je tvrdila da je mala Medlin: "Razgovarali smo sa njenom porodicom"

28.02.2023

14:38

0

Autor: N.P.

Pavel Vroclav iz policije je rekao da se sastao sa Julijinom porodicom

Oglasila se poljska policija o devojci koja je tvrdila da je mala Medlin: "Razgovarali smo sa njenom porodicom"
Copyright Profimedia; Printscreen Instagram

Poljska policija se oglasila o slučaju devojke Julije Faustine koja je tvrdila da je Medlin Meken, devojčica za kojom se traga od 2007. godine.

Podsetimo, Julija je napravila pometnju pre nekoliko dana kada je rekla da smatra da je ona nestala Medlin, međutim, ne postoje nikakvi dokazi koji bi potkrepili te tvrdnje.

Pavel Vroclav iz policije je rekao da se sastao sa Julijinom porodicom i da se uverio da se radi o izmišljotini.

- Nama je jasno da je Julija naša ćerka, sestra, rođaka. Imamo sećanja, imamo slike. Julija takođe ima ove slike. Mi uvek pokušavamo da razumemo sve što se događalo sa njom. Njene laži i manipulacije, aktivnost na internetu. Sve smo već videli i pokušali smo to da sprečimo, zamolili smo je da prestane. Uvek smo pokušavali da joj pomognemo da stane na noge. Punoletna je već nekoliko godina i odselila se iz kuće. Nekada je želela da bude pevačica ili model. Uvek je želela da bude popularna. Ovom prilikom je stekla milion pratilaca. Očigledno je da Julija nije Medi. Pogodila nas je ova situacija - navela je porodica.

Profimedia
Medlin Meken je nestala 2007. godine

Medlin je nestala iz apartmana tokom porodičnog odmora u Portugalu 2007. godine. Uprkos nekoliko policijskih istraga, ni danas se ne zna šta joj se dogodilo.

Policija veruje da je Medlin ubijena i da ju je oteo i ubio nemački pedofil Kristijan Brukner (47) koji je u vreme nestanka boravio u istom portugalskom letovalištu.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike