Pedofil monstrum se hvali da nema dokaza protiv njega: Sumnja se da stoji iza otmice male Medi, ali i iza još 5 zločina

04.10.2021

12:28

0

Pedofil tvrdi da nema nikakve veze sa zločinima

Pedofil monstrum se hvali da nema dokaza protiv njega: Sumnja se da stoji iza otmice male Medi, ali i iza još 5 zločina
Kristijan Brukner i dalje je glavni osumnjičeni za nestanak male Medlin - Copyright Profimedia

Glavni osumnjičeni u slučaju nestanka devojčice Medlin Meken, Kristijan Brukner, hvalio se policajcima da nemaju ni trunku dokaza koji bi mogli da ga povežu sa još pet zločina.

Kako je naveo, istražitelji se hvataju za slamku ne bi li našli nove tragove.

Prošle godine Brukner je imenovan za glavnog osumnjičenog u slučaju koji 14 godina intrigira javnost.

Podsetimo, mala Medlin je nestala 2007. godine, kada je imala samo tri godine, tokom porodičnog odmora u Praja da Luzu u regionu Algarve u Portugalu.

Posle godina bezuspešnog traganja, slučaj je dobio ponovo na pažnji kada su objavljeni novi detalji - da bi iza svega mogao da stoji Nemac Kristijan Brukner koji je u vreme njenog nestanka boravio upravo u Algarveu.

Profimedia
 

Brukner je i dalje glavni osumnjičeni za njen nestanak, a nemački policajci su više puta rekli da je njihov slučaj protiv njega otvoren, što znači da nema vremenskog ograničenja koliko dugo istraga može da traje.

Bruknera već čeka dugogodišnja robija. On će biti optužen za silovanje Irkinje koje se dogodilo pre skoro 17 godina. Osuđeni seksualni prestupnik trenutno izdržava sedmogodišnju kaznu zbog silovanja 72-godišnje Amerikanke.

Nemački tužilac Hans Kristijan Volters, koji vodi istrage o silovanju i nestanku devojčice Medlin, rekao je da postoje sličnosti između ova tri slučaja. Tužilac je u novoj knjizi Džona Klarka "Moja potraga za Medlin" izneo nove optužbe - pedofil se sumnjiči i za napad na devojčicu (10) i ubistvo tinejdžerke (16) u Belgiji.

Kako su preneli britanski mediji, Brukner je svestan novih optužbi, ali se hvalio da nema nikakvih dokaza protiv njega.

Profimedia
 

- Kazao je da knjiga nije ništa bolja od stripova, a činjenica da su policajci učestvovali u njenom pisanju pokazuje da nemaju dokaza. Njegovi advokati su više puta zatražili da policija predstavi dokaze koje ima, ali se to nije dogodilo - rekao je jedan izvor.

Pedofil tvrdi da nema nikakve veze sa nestankom Medlin Meken i da policija privlači publicitet povezujući ga sa slučajem.

Ipak, Volters veruje da postoji dobra osnova da je Nemac seksualno napao jednu devojčicu, a sve se dogodilo nekoliko kilometara dalje od mesta gde je nestala Medlin.

Profimedia
 

Kako se navodi, devojčicu je zgrabio goli muškarac, koji ju je potom napastvovao.

Osim toga, sumnjiv je i slučaj ubistva tinejdžerke Karole Tice u Belgiji 1996. godine, kao i nestanak "nemačke Medi", petogodišnje Inge Gerike 2015. godine.

Brukner se sumnjiči i da se nedolično ponašao pred decom na jednom igralištu 2017. godine u Portugalu, a ni tu nije kraj optužbama.

Tužilac nije hteo dalje da otkriva sa koliko još slučajeva bi Brukner mogao biti povezan.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike